Frank és Katrin Hecker: Az erdő állatai és növényei

- 15
Frank és Katrin Hecker: Az erdő állatai és növényeiFrank és Katrin Hecker: Az erdő állatai és növényei

Bemutatja a 140 leggyakoribb és legismertebb állatot, növényt és gombát. A több mint 200 kiváló színes fénykép segítségével pontosan meghatározhatók az erdő élőlényei. A kötet egy pillantásra átlátható: röviden megadja minden faj jellegzetes ismertetőjegyét.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Nem rendelhető
kedvencekhez
Ár: 2 533 Ft (2 412 Ft + áfa)
Eredeti ár: 2 980 Ft Egységár: 2 533 Ft/db
Értesítést kérek amint a termék újra elérhető lesz!
Termékleírás

Legyen szó rókáról, őzről, szajkóról, bükkfáról, fenyőről vagy légyölő galócáról, mindet megtaláljuk az erdőben, amely nagyon sokféle állat, növény és gomba élőhelye. Amikor az erdőben keresünk kikapcsolódást, nyugalmat és kapcsolatot a természettel, tudni szeretnénk, milyen állat az, amely ott ül az ágon, vagy épp az úton mászik, melyik fa az, amelynek olyan érdekesek a levelei. Ezekről és még sok más, az erdőben megfigyelhető és felfedezhető dologról tájékoztat ez a természetkalauz. A kiegészítő oldalakon különleges jelenségekről olvashatunk, mint például a "boszorkánykör" vagy a gubacs, és megtaláljuk az egyes állatok nyomainak leírását is.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Megjelent:     2010, Sziget Kiadó
Oldalszám:     178
Méret (mm):     110 x 185
ISBN:     9637268366

Ajánljuk még Neked
Megnyitott a Budakeszi Kalandpark Tanösvény

Megnyitott a Budakeszi Kalandpark Tanösvény

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Budakeszi Vadaspark együttműködésének köszönhetően megnyitotta kapuit Magyarország első kalandparkba épített tanösvénye. Az útvonalakat teljesítő "légtornászok" az állomásokon hazai madár- és pelefajokról, madárvédelmi eszközökről is információkat kapnak.
Turistaház és oktatóközpont a Bakonyalján

Turistaház és oktatóközpont a Bakonyalján

Megnyílt a Bakonyalja Barátai Egyesület turistaháza Döbröntén, ahol a szállás mellett gazdag természetvédelmi, kulturális programajánlatból is lehet válogatni. Az Egyesület nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos magatartás kialakításának ösztönzésére a fiatalok körében, így erdei iskolai és természetvédelmi táboroknak is otthont biztosítanak.