Gerhardt - Vasas - Locsmándi: Gombászok kézikönyve

- 15
Gerhardt - Vasas - Locsmándi: Gombászok kézikönyveGerhardt - Vasas - Locsmándi: Gombászok kézikönyve
Gerhardt - Vasas - Locsmándi: Gombászok kézikönyveGerhardt - Vasas - Locsmándi: Gombászok kézikönyveGerhardt - Vasas - Locsmándi: Gombászok kézikönyveGerhardt - Vasas - Locsmándi: Gombászok kézikönyveGerhardt - Vasas - Locsmándi: Gombászok kézikönyve

Minden, amit szinte az összes gombafajról tudni kell!

Vasas Gizella és Locsmándi Csaba alapos munkája, valamint a több mint 1000 remek kép egyetlen szakmai kérdést sem hagy válasz nélkül.

Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Nem rendelhető
kedvencekhez
Ár: 4 990 Ft (4 752 Ft + áfa)
Eredeti ár: 5 900 Ft Egységár: 4 990 Ft/db
Értesítést kérek amint a termék újra elérhető lesz!
Termékleírás

A Gombászok kézikönyve 1333 gombafaj közérthető, lényegre törő leírását tartalmazza, ezekből 1013 fajt színes felvételeken is bemutat.

A német szerző, Ewald Gerhardt könyvének mostani kiadása dr. Vasas Gizella és dr. Locsmándi Csaba elismert mikológusok munkájának köszönhetően a legújabb magyar és latin fajneveket is tartalmazza, a társszerzők az anyagot átdolgozták magyarországi viszonyokra, további hazai gombafajokkal, hazai elterjedési, gyakorisági, védettségi és veszélyeztetettségi adatokkal bővítették. A Gombászok kézikönyve elsősorban a gyakorlati gombaismeretek átadására helyezi a hangsúlyt, terepen is jól használható, ezért minden gombásztársunk fontos segédeszköze lehet.

A fajleírásokban szerepelnek a gombafajok előfordulásával, étkezési értékével, felhasználásával és összetéveszthetőségével kapcsolatos információk is. A fajjellemzéseket praktikus, mindenki számára könnyen érthető, képes-szöveges határozókulcs és mikroszkópos ábrák egészítik ki, amelyek megkönnyítik az ismeretlen fajok meghatározását.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadja: Cser Kiadó, 2017

720 oldal
Formátum: 100 x 191 x 45 mm
Kötés: cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789632785202

Szerző: Ewald Gerhardt

Fordította: dr. Locsmándi Csaba

A legújabb tudományos eredmények alapján átdolgozta és magyar viszonyokra alkalmazta: dr. Vasas Gizella és dr. Locsmándi Csaba

Ajánljuk még Neked