Bankkártyás fizetés

Fizetés bankkártyával a K&H Bankon keresztül

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Az Ön személyes adatainak védelme a (Zelenák Adrián ev. - ZÖLDBOLT) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény). Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Szállítási feltételeinket, reklamációval, kártalanítással kapcsolatos információkat az Általános Szerződési Feltételeinkben talál.

Fizetés MasterPass bankkártyával

Hogyan működik?

Miután a vásárló kosárba helyezte a kiválasztott termékeket, a fizetési módok közül a „Buy with MasterPass” opciót választva csupán telefonszámát kell megadnia. Ez után a megadott telefonszámhoz rendelt OTPay alkalmazásba megérkezik a vásárlás jóváhagyására vonatkozó üzenet és az ügyfél egy érintéssel kiválasztja azt az applikációban regisztrált bankkártyáját, melyet a fizetéshez használni kíván. A tranzakció engedélyezéséhez az mPIN kód megadása szükséges, melyet a felhasználó maga adott meg korábban az alkalmazás regisztrációja során. A sikeres fizetésről a vásárló visszaigazolást kap a weboldalon megjelenő tájékoztatás formájában.

Miért előnyös MasterPass-szal fizetni?

Egyszerű: a kereskedő oldalán a MasterPass gombra kattintva a telefonjában MasterPass-szal elég egyszer megadnia a bankkártya adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket, így a hibalehetőség is csökken. A fizetési oldalon egyetlen kattintással fizethet. Használatához a kártyabirtokosnak egyszer kell regisztrálnia a bankkártyáját vagy bankkártyáit az OTPay alkalmazásban, majd az internetes vásárláskor a kereskedő oldalán a MasterPass fizetési lehetőséget választva már nem szükséges megadnia a bankkártya adatait. Az alkalmazás és ezen keresztül a regisztráció bármely bank ügyfele számára, bármelyik nagyobb márkához köthető bankkártyával elérhető.

További információ: http://www.mastercard.com/hu/consumer/masterpass.html

-----------------

Using the credit card payment option makes the purchase convenient and safe in our webshop. After ordering the chosen products, you will be directed to the website of K&H Bank where you can pay through an encrypted transaction applied by the Bank, currently considered the most secure.

When selecting the payment method, our customers only need to click on ’payment by credit card’ and then to provide the card number and expiration date at the payment server of K&H Bank. K&H Bank accepts VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro and JCB card types.

Credit cards issued exclusively for electronic use are accepted only in cases when their use is authorized by the card- issuing bank! Please check with your bank that your card can be used for purchases via the Internet. After a successful purchase, K&H Bank issues an authorization number of the transaction that you should write down or print the entire page. In the event of an unsuccessful transaction K&H Bank informs you on the cause of default in an error message.

Protecting your personal data is of high priority for (Adrián Zelenák sole proprietor - ZÖLDBOLT) and its partners. Collecting and processing identifiable personal data, which is necessary for the use of this website, is in compliance with Hungarian data protection laws in force (Act LXIII of 1992). Your data will be kept confidential and will not be forwarded to any third party, unless it is essential for performing the contract (e.g. for postal service, courier service). Our employees, partners and service providers have the duty of confidentiality to us.

Information on terms of delivery, complaint or indemnity can be found in Terms and Conditions.