Szállítás és személyes átvétel

A honlapunkon megrendelt termékek 5 féle módon juthatnak el Önhöz:

  1. Átvétel Pick Pack Ponton
  2. Átvétel Posta Ponton vagy csomagautomatából
  3. Kiszállítás futárszolgálattal
  4. Személyes átvétel
  5. Külföldi kiszállítás
  6. Rendelési státuszok

 

1. ÁTVÉTEL PICK PACK PONTON:

Az immár 5 éves Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja. Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit:

Szabadság - Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás az Öné. A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

Környezettudatosság – A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására.
Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!

Kedvező ár – A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 600 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!

Emberközpontúság – Több ezer munkahely megtartásához járul hozzá azzal, hogy átvevőpontjaink egyéb szolgáltatásait is használja a csomagátvétel során. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

A pontok között találják az Inmedio és a Relay üzleteket–, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Továbbá az OMV, Avanti és Avia töltoállomásokat, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedoknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak kézpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Playersroom, Sportfactory hálózat, a Playmax üzletei és a Co-op Star hálózat boltjai.

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket.

Országos, minőségi Pick Pack Pont-hálózat
Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

A Pick Pack Ponton történő átvétel díjait a következő táblázat tartalmazza:

 
TÖMEG ÉRTÉK
  0-10.000 Ft 10.000 Ft - 20.000 Ft 20.000 Ft felett
0-20 kg 690 Ft 390 Ft INGYENES
20 kg felett nem választható

 

 

A kiszállítás ideje: Az adott munkanapon 14:00-ig leadott rendeléseket még aznap feldolgozzuk és ha minden termék megtalálható a raktárunkban, akkor még aznap átadjuk azokat a Lapker Zrt-nek (a Pick Pack Pont üzemeltetője).
Megrendelését a feladás napját követően Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

 

2. ÁTVÉTEL POSTA PONTON VAGY CSOMAGAUTOMATÁBÓL:

Válassza a PostaPontok egyikét, és kérje csomagját a több mint 2550 posta, 125 MOL kút, 115 Coop üzlet vagy a Posta Csomagautomaták egyikére!

A PostaPonti csomagátvétel előnyei:

  • Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésére. Válasszon egy postát, amely útba esik Önnek!
  • A küldemény felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével.
  • SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről.
  • Rendelését a csomag megérkezését követő 10 munkanapon belül bármikor elviheti.

A Posta Ponton történő átvétel díjait a következő táblázat tartalmazza:

TÖMEG ÉRTÉK
  0-10.000 Ft 10.000 Ft - 20.000 Ft 20.000 Ft felett
0-20 kg 690 Ft 390 Ft INGYENES
20 kg felett nem választható

A kiszállítás ideje: Az adott munkanapon 14:00-ig leadott rendeléseket még aznap feldolgozzuk és ha minden termék megtalálható a raktárunkban, akkor még aznap átadjuk azokat a Posta munkatársainak.
Megrendelését a Posta munkatársának történt átadás után 1 munkanappal tudja átvenni.

 

Hol vannak Posta Pontok az országban? A Posta Pontok címeiről a következő oldalon található térképes ablakon tájékozódhat: http://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/


Mi az a Csomagautomata?


Az ország több tucat pontján, városok forgalmas helyein a Magyar Posta korszerű Csomagautomatákat helyezett ki.
A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik.

A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

Ha a csomag árufizetéssel (utánvételesen) került feladásra, a csomagautomata rekesze a bankkártyás fizetés után nyílik.

Hogyan vegyük fel a csomagot Posta Csomagautomatán keresztül?

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=gciWvaMRtFY

A csomagokat 2 munkanapig tárolják az automatában. A Postától SMS-ben és e-mailben kapott értesítés percre pontosan tartalmazza, hogy csomagodat meddig veheted át az automatából.
Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem tudsz érte menni, újabb SMS-ben elküldik, hogy a csomagot melyik Postán veheted át a 10 napos őrzési időn belül.

 

3. KISZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Az Ön által rendelt termékeknek kérheti a házhozszállítását. Hogy a lehető legolcsóbb kiszállítási díjat tudjuk Önnek ajánlani, ezért a kiszállítási díj a rendelés súlya és a rendelési összeg szerint változik, az alábbi táblázat alapján:

Előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel:

TÖMEG ÉRTÉK
0-15.000 Ft 15-25.000 Ft 25.000 Ft felett
0 - 30 kg 890 Ft 495 Ft INGYENES
30 - 40 kg 1 395 Ft 995 Ft
40 kg felett +55 Ft/ kg

Utánvétes fizetéssel:

TÖMEG ÉRTÉK
0-15.000 Ft 15-25.000 Ft 25.000 Ft felett
0 - 30 kg 990 Ft 595 Ft INGYENES
30 - 40 kg 1 395 Ft 995 Ft
40 kg felett +55 Ft/ kgA kiszállítás ideje: Futárszolgálattal 1 napos kiszállítást tudunk vállalni. Az adott munkanapon 14:00-ig leadott rendeléseket még aznap feldolgozzuk és ha minden termék megtalálható a raktárunkban, akkor még aznap átadjuk azokat a Sprinter Kft-nek aki a Zöldbolt szerződött futár cége. A csomagokat a futárszolgálat másnapra köteles kiszállítani. Amennyiben Ön előreutalásos fizetési módot jelölt be, úgy a csomag indításával megvárjuk a rendelés értékének beérkezését.


4. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Termékeinket megrendelheti személyes átvétellel is, amelyre jelenleg két saját üzeltünkben illetve Székesfehérvári parnterünknél van lehetőség. A személyes átvétel esetében nincs szállítási költég!

Üzleteink:

Zöldbolt üzlet Veszprém:
8200 Veszprém, Budapest út 58.
Nyitva: Hétfőtől péntekig: 9:00-18:00, Szombat: 10-13 óráig
Térkép és részletek >>>


Zöldbolt üzlet Budapest:
1126 Budapest, Kiss János altábornagy u. 35.
Nyitva: H-P: 10:00-19:00-ig, Szombaton: 10:00-14:00-ig! (Vasárnap: zárva)
Térkép és részletek >>>

Budapesti és veszprémi boltunkban bankkártyás fizetés is lehetséges!

 

Székesfehérvári átvételi pontunk:

Királykút Gyógynövény szaküzlet

8000 Székesfehérvár, Királykút lakónegyed 18. (Az üzlet a Berényi út mentén, az ABC mellett található)
Nyitva: H-P: 8:30-18:00, Szo: 8:30-12:00 (V: zárva)

Figyelem! Székesfehérvári átvételi pontunkra hetente egyszer (általában csütörtökönként) szállítunk árut, így több napos várakozás is előfordulhat amíg a megrendelt csomag átvehető!

 

5, KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS

Egyre nagyobb igény mutatkozik a határon túlra történő szállításra, így webáruházunkban leadott rendelését immár Európa több országába is házhozszállítjuk! A külföldi házhozszállítást a DPD futárszolgálat végzi. A kiszállítási díjakat az alábbi táblázatban gyűjtöttük össze:

 

TÖMEG l. zóna ll. zóna III. zóna IV. zóna
0 - 10 kg 2690 Ft 3590 Ft 4690 Ft 7190 Ft
10 - 30 kg 3290 Ft 4290 Ft 5790 Ft 8990 Ft
30 - 60 kg 6580 Ft 8580 Ft 11580 Ft 17980 Ft

 

I. zóna: Ausztria (2-3), Szlovákia (2-3) , Horvátország (2-3), Szlovénia (2-3)

II. zóna: Németország (3-4), Csehország (3-4), Lengyelország (4), Románia (3), Belgium (4-5), Hollandia (4-5), Litvánia (5-6)

III. zóna: Dánia (5), Bulgária (4), Franciaország (5), Észtország (5-6), Lettország (7), Svédország (5-6), Írország (6), Luxemburg (4-5), Olaszország (4-5), Anglia (5-6)

IV. zóna: Spanyolország (5-6), Finnország (5-6), Görögország* (4), Portugália (5-6)

* Görögország esetében Kréta szigetére 3, 6 €, a többi szigetre 11 € felárat számítunk fel.

A kiszállítás ideje: A várható szállítás hosszát az egyes országot után szereplő számok jelentik, munkanapban kifejezve.

 

6, Rendelési státuszok:
 
Regisztrált felhasználóink leadott rendeléseik aktuális státuszát folymatosan nyomonkövethetik a "Korábbi rendelések" menüpontban. Alább részletezzük az egyes státuszok jelentését:

Új rendelés: Rendelése beérkezett hozzánk, csomagja éppen összekészítés alatt van. Hamarosan elindítjuk a kiválasztott szállítási módnak megfelelően.

Utalási információk elküldve: Előreutalásos fizetési mód választása esetén. Csomagját összekészítettük és e-mailben tájékoztatjuk az utaláshoz szükséges információkról. A rendelés ellenértékének beérkezésekor azonnal indítjuk csomagját.

Rendelés ellenértéke megérkezett, csomag indítható: Előreutalásos fizetési mód választása esetén. Átutalása megérkezett, a csomagot elindítjuk az adott munkanapon a megadott címre.

Beszerzés alatt: Amennyiben a rendelésében valamely termék beszerzése hosszabb időt vesz igénybe, arról külön értesítjük Önt.

Futárszolgálatnak átadva: Csomagját átadtuk a Sprinter Kft. futárának, az 1 munkanapon belül megérkezik Önhöz.

Pick Pack Pontra elindítva: Csomagját átadtuk a Lapker Zrt. munkatársának, az 4 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre. Amint csomagja átvehető, további e-mailes értesítést fog kapni a Lapker Zrt.-től.

Személyesen átvehető Budapesten: Rendelését összekészítettük, és az átvehető budapesti boltunkban.

Személyesen átvehető Veszprémben: Rendelését összekészítettük, és az átvehető veszprémi boltunkban.

Személyesen átvehető Székesfehérváron: Rendelését összekészítettük, és az átvehető székesfehérvári partnerünknél.

Teljesített rendelés: Csomagját átvette, a rendelési folyamat sikeresen lezárult.

Törölt rendelés: Rendelését kérésének megfelelően töröltük.

Sikertelen rendelés: Csomagját nem vette át, az visszaérkezett hozzánk.