Legyél a viszonteladónk!

Kedves Érdeklődő!

Az öko-termékek iránt világszerte, így Magyarországon is egyre nagyobb a kereslet. Nincs más hátra, csak előre. A világ változik, ne maradjon le Ön se! A Zöldbolt.hu Magyarországon egyedülálló környezetbarát termék palettával rendelkezik, amely viszonteladók számára is elérhető. Bővítse termékkínálatát öko termékekkel!

Zöldbolt saját márkás termékek paletta

Viszonteladói regisztráció:

Akár webáruházában, akár saját boltjában szeretné értékesíteni termékeinket, az alábbiakban leírt lépések után könnyen viszonteladónkká válhat:


1. Regisztráljon céges profilt a www.zoldbolt.hu címen elérhető webáruházunkban. (A regisztráció során adja meg pontos számlázási, szállítási címét és adószámát is!)

2. A regisztrációnál megadott e-mail címéről küldje el (kereskedelmi tevékenységét igazoló) cégkivonatának, vállalkozói igazolványának másolatát scannelt változatban a viszontelado@zoldbolt.hu címre.

3. A dokumentumok megküldését követően regisztrált e-mail címéhez beállítjuk a viszonteladói státuszt, így rendelését a továbbiakban már viszonteladói árainkon adhatja le a www.zoldbolt.hu webáruházban.


A pontos viszonteladói árakat webáruházunkban látni fogja minden egyes terméknél, beállított viszonteladói státusza után, valamint könnyedén letöltheti aktuális árlistánkat.
Viszonteladóként bejelentkezve termékeink képei vízjel nélkül jelennek meg, azokat bátran lementheti, használhatja.


Viszonteladóink számára érvényes futárszolgálatos díjainkat viszonteladói árszintjének beállítása után, bejelentkezését követően a „Viszonteladói feltételek” menüponton belül tudja megtekinteni. (www.zoldbolt.hu/viszonteladoi-feltetelek)

ZÖLDBOLT - saját márkás termékek:

 

Cégünk ezen kívül hazai importőre/nagykereskedelmi partnere a következő termék-családoknak:

Zero waste, hulladékcsökkentő megoldások...

További öko termékek:

Esetleges további kérdéseivel kapcsolatban is nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal az alábbi e-mail címen:

viszontelado (kukac) zoldbolt.hu

 

Üdvözlettel,

Zöldbolt csapat