Fizetési módjaink

Az alábbi fizetési módok közül választhatsz, ha a Zöldboltból vásárolsz:

Webáruházunkban, kiszállításos rendelés esetén:

Előreutalás:
Bankszámlánkra történő közvetlen átutalással történő fizetés. Az utaláshoz szükséges információkról a rendelés hiánytalan összekészítését követően e-mailt küldünk.

MasterPass:

Fedezze fel az online vásárlás kényelmesebb módját: fizessen MasterPass™ digitális tárcával!
A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes digitális tárcával gyorsan és biztonságosan, mobilalkalmazáson keresztül vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő kereskedőnél. Bővebb információ itt.

Online bankkártyás fizetés:
Online fizetés, biztonságos, banki webes felületen keresztül. Webáruházunkban bármely bank által kiállított VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákkal fizethetsz.


Utánvét
Fizetés a futárnak vagy az átvételi ponton. Az esetek többségében készpénzben történő fizetés átvételkor. Pick Pack Ponton vagy Posta Ponton történő átvétel esetében gyakran bankkártyával is kifizethető. Az utánvétes fizetés díja bruttó 199 Ft.

Boltjainkban:

Készpénz

Bankkártya
Zöld utalvány - Ajándékutalványunk beváltása:

Az utalvány értékének beváltásához írd be az utalványon található kódot a rendelés-feladás folyamatának végén, az "Utalvány beváltása" gomb melletti cellába, majd nyomd meg a gombot. Ezt követően fejezd be a rendelési folyamatot.
Amennyiben az utalvány értéke nem fedezi teljesen rendelésed értékét, a különbözetet a kiválasztott fizetési móddal rendezheted.
Az utalványt boltjainkban is felhasználhatod, az utalvány eladónknak történő átadásával. Az utalványból pénzt nem tudunk visszatéríteni!