Magunkról

Köszöntünk a Zöldbolt.hu-n!

Örülünk, hogy ránk találtál! :) Egy pár mondatban szeretnénk bemutatkozni, hogy jobban megismerhess bennünket és küldetésünket.

Vállalkozásunkat azért indítottuk el 2007-ben, hogy környezetbarát termékeket kutassunk fel, s tegyünk elérhetővé mindannyiunk számára. Mindent egy helyen. Célunk, hogy a hétköznapi élet majd’ minden területén valódi, környezetbarát alternatívát kínáljunk. Hiszünk benne, hogy a környezetvédelem korunk legnagyobb kihívása, amelyre sok kis apró megoldást kell találnunk. Ebben szeretnénk segíteni Neked.

Komolyan vesszük magunkat és a küldetésünket.

Termékeinket szigorú feltételek alapján válogatjuk, amelyek megegyeznek a környezetbarát termékek általános kritériumaival. Minden terméknél mérlegeljük azt is, hogy valóban szükséges termékről van-e szó, vagy annak gyártása, hulladékai elkerülhetőek.

A háztartások „zöldítésében” az egyszerűbb megoldásokra törekszünk. Ez a gyakorlatban például a lehető legkevesebb tisztítószer (szódabikarbóna, mosószóda, citromsav) használatát jelenti, a minden felületre külön csomagolt, illatosított és nem pontosan ismert összetételű vegyszerek helyett.

Vállalkozásunk tevékenységének minden területén igyekszünk következetesen zöld megoldásokat alkalmazni. Néhány példa ezek közül:

  • Kizárólag fehérítésmentes, újrahasznosított papírra nyomtatunk.
  • Számláinkat és minden irodai dokumentumunkat A5-ös méretű papírra nyomtatjuk, így a hagyományos méretű számlákhoz képest 50% papírt takarítunk meg.
  • Irodánkban és boltjainkban a papírok mindkét oldalát felhasználjuk firkapapírnak, majd a végképp teleírt papírokat iratmegsemmisítőben felaprítjuk, amit a csomagok kitömésére használunk.
  • Kiszállításos rendeléseinket helyben begyűjtött, hulladékként keletkező kartondobozokba csomagoljuk, újrahasználva ezeket.
  • Csomagjainkhoz kizárólag lebomló, papír csomagolóanyagokat és kitömőanyagokat használunk.
  • Minden az irodánkban és termékeink kiszerelése során keletkező hulladékot szelektíven gyűjtünk, amit pedig lehet, helyben újrahasználunk.
  • Nagykereskedő partnereinknek "betétdíjas" elven működő műanyagrekeszekben szállítjuk termékeinket, így ezek során nem keletkezik kartonhulladék sem.
  • Támogatjuk zöld civil szervezetek munkáját, tevékenységük megjelenítését (magunk is zöld civil szervezeti múlttal rendelkezünk)


Oldalunkon folyamatosan bővülő kínálattal, valamint szakmai tartalmakkal is segíteni igyekszünk, ha a környezetbarát életmódot, háztartásvezetést választod. Üzleteinkben bátran kérhetsz tanácsot, vagy részt vehetsz „zöld” rendezvényeinken!
Használjátok egészséggel oldalunkat, látogassátok meg üzleteinket és tiszteljetek meg bennünket észrevételeitekkel!

Jó böngészést kívánunk!

 

A Zöldbolt csapat:


Zelenák Adrián

környezetmérnök, létesítményenergetikai szakmérnök
cégvezető

adrian (kukac) zoldbolt (pont) hu

+36-20-983-70-91

 

 

Tóth Balázs

közgazdász,
kereskedelmi vezető

balazs (kukac) zoldbolt (pont) hu

+36-30-859-000-4
(H-P: 9-17 óráig)

 

Vörösné Sándor Kinga
környezetvédelmi technikus,
boltvezető, Veszprém

kinga (kukac) zoldbolt (pont) hu

+36-20-462-6901
(H-P: 9-18 óráig)

 

 

Polgár Martina

értékesítési munkatárs, Veszprém

+36-20-462-6901
(H-P: 9-18 óráig)

 

 

 

Piltman Balázs

informatikus
értékesítési munkatárs, Veszprém

piltman.balazs (kukac) zoldbolt.hu

+36-20-462-6901
(H-P: 9-18 óráig)

 

Mezei Mary

közgazdász asszisztens
boltvezető, Budapest

mary (kukac) zoldbolt (pont) hu

+36-20-916-32-75

 

 

Tóth-Zerényi Kata

természetvédelmi mérnök,
boltvezető, Budapest - jelenleg szülési szabadságon

kata (kukac) zoldbolt (pont) hu

+36-20-916-32-75