Miért érdemes a Zöldboltban vásárolnod?

100% válogatott öko termékek

Kínálatunkban kizárólag válogatott, valódi ÖKO termékeket találsz! Erről te magad is meggyőződhetsz, hiszen termékeink adatlapján szöveges környezeti információt találsz, amely kitér azok csomagolására, illetve részleteket olvashatsz a termék legfontosabb környezeti előnyeiről. A könnyebb átláthatóság érdekében termékeink legfontosabb környezeti előnyeit piktogrammokkal is megjelenítettük. Az egyes piktogrammok pontos tartalmáról itt olvashatsz.

Küldetésünknek megfelelően minden termék adatlapján igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni, hogy vásárlói döntésedet maximálisan támogassuk, segítsük.

Szigorú feltételek alapján válogatjuk meg kínálatunkat, részletesebben olvashatsz szempontjainkról ezen az oldalon. A legkörnyezetbarátabb termék a le nem gyártott termék. Felesleges terméket ne vegyél, még tőlünk se! :)

1 napos kiszállítás

Termékeink 99%-a megtalálható raktárkészletünkben. Az adott munkanapon beérkező rendeléseket egy, maximum két munkanap alatt készítjük össze és adjuk át a futárszolgálatnak. A csomagokat a futárszolgálat másnapra köteles kiszállítani. Kiszállítási lehetőségeinkről, futárszolgálatos díjainkról, illetve ingyenes átvételi pontjainkról ezen a linken találhatsz bővebb információt.

A termékek 99%-a raktárról

Termékeink adatlapján nyomon követheted azok aktuális raktárkészlet állapotát, így láthatod, hogy azok túlnyomó többsége raktárkészletünkben megtalálható. Nem véletlen, hiszen két saját üzletünk révén nem csak online, hanem offline is kiszolgáljuk környezetbarát termékek iránt érdeklődő vásárlóinkat. A honlapon megtalálható raktárinformáció tájékoztató adat, ettől eltérések esetenként előfordulhatnak.

Személyes átvétel

Jelenleg két saját üzlettel rendelkezünk: az egyik Budapesten, a XII. kerület Kiss János altábornagy utca 35-ben a másik Veszprémben a Budapest út 58. alatt található. Üzleteinkben a termékeink 99%-át folyamatosan raktárkészleten tartjuk, a raktárkészlet állapotát honlapunkon az egyes termékek adatalapján ellenőrizheted. 

Ezen kívül Székesfehérváron ingyenes személyes átvételi pontot tartunk fenn, ahova heti egyszer szállítunk megrendeléseket!

Boljaink pontos elérhetőségét itt találod: Budapest, Veszprém

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az általános elállási jog törvényben kötelezett 14 napon belüli gyakorlását webáruházunkban 30 napra meghosszabbítottuk. A pénzvisszafizetési garancia ugyanazon esetekre vonatkozik mint az elállási jog, sértetlen, bontatlan termékekre érvényesíthető. Az elállási jog gyakorlásának feltételeit és kivételeit az Általános Szerződési Feltételeinkben részleteztük, kérjük ezt vedd figyelembe. A pénzvisszafizetési garancia segít neked, hogy sose érezd azt, hogy egy terméket feleslegesen vásároltál meg.

Törzsvásárlói program

Vásárlóink számára törzsvásárlói rendszert biztosítunk amely azonnali kedvezményt jelent számodra. Törzsvásárlói kedvezményed mértékét 5 év alatt leadott rendeléseid összesített értéke alapján számoljuk, így még könnyebb lesz elköteleződnöd a zöld életmód iránt :)

Kedvezmény-rendszerünk egyszerű és átlátható. Vásárlásaid alapján automatikusan kapsz árengedményt. Rendszerünk a teljesített rendeléseket összesíti szállítási díj nélkül, így nem csak a jövőbeni, hanem az elözö években tanúsított hűségedet is jutalmazzuk :).

A kedvezmény mértékét honlapunk az alábbi táblázat szerint kalkulálja:

Kedvezményszint

Rendeléseid összesített

értéke 5 évre

visszamenőleg

Százalékos kedvezmény
Zöldfülű mókus 1 - 100.000 Ft 1 %
Szorgos mókus 100.001 - 200.000 Ft 2 %
Rutinos mókus 200.001 - 300.000 Ft 3 %
Profi mókus 300.001 - 400.000 Ft 4 %
Mintamókus 400.000 Ft felett 5 %

Törzsvásárlói kedvezményre kizárólag regisztrált vásárlóink jogosultak, kedvezményt az első leadott rendelésre nem számítunk!

Törzsvásárlói kedvezményünk érvényesítése nem összevonható más kedvezményekkel! (Pl. TVE kártya)