Miért érdemes a Zöldboltban vásárolnod?

100% válogatott öko termékek

100% válogatott öko termékekKínálatunkban kizárólag válogatott, valódi ÖKO termékeket találsz! Erről te magad is meggyőződhetsz, hiszen termékeink adatlapján szöveges környezeti információt találsz, amely kitér azok csomagolására, illetve részleteket olvashatsz a termék legfontosabb környezeti előnyeiről. A könnyebb átláthatóság érdekében termékeink legfontosabb környezeti előnyeit piktogramokkal is megjelenítettük. Az egyes piktogrammok pontos tartalmáról itt olvashatsz.

Küldetésünknek megfelelően minden termék adatlapján igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni, hogy vásárlói döntésedet maximálisan támogassuk, segítsük.

Szigorú feltételek alapján válogatjuk meg kínálatunkat, részletesebben olvashatsz szempontjainkról ezen az oldalon. A legkörnyezetbarátabb termék a le nem gyártott termék. Felesleges terméket ne vegyél, még tőlünk se! :)

Rugalmas kiszállítás

rugalmas kiszállításGLS házhozszállításunkat választva emelt szintű, rugalmas kiszállítást nyújtunk! Így pontosan előre tudhatod, hogy mikorra várható a csomagod kézbesítése, és módosítani is tudsz a szállítási címen és dátumon.  
A GLS e-mail üzenetben értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendeléséről és a módosítási lehetőségekről, még mielőtt a csomag a kézbesítő autóba kerül.

Így lehetőséged van:
- új kiszállítási dátumot megadni
- megváltoztatni a szállítási címet, vagy a csomagot egy GLS CsomagPontba átkérni a házhozszállítás helyett
- akár munkaidő utáni kiszállítást kérni

A kézbesítés napján e-mailben előre jelzik a szállítás pontos időablakát.
Ha nem tudják első alkalommal kézbesíteni a csomagot,  további két alkalommal is megkísérlik a kiszállítást.

A termékek 99%-a raktárról

a termékek 99%-a raktárról

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy termékeinkkel a lehető leggyorsabban ki tudjunk szolgálni, emiatt leggyakrabban keresett termékeinket állandóan készleten tartjuk. Termékeink adatlapján nyomon követheted azok aktuális raktárkészlet állapotát, így láthatod, hogy azok túlnyomó többsége aktuális raktárkészletünkön megtalálható.   A honlapon megtalálható raktárinformáció tájékoztató adat, ettől eltérések esetenként előfordulhatnak.
A megjelenő készletinformáció központi raktárunk készlete, amely kiszállítás megrendelése esetén mérvadó.
Boltjaink ettől eltérő saját készlettel dolgoznak, erről tájékoztatást bolti elérhetőségeinken tudunk adni.

Személyes átvétel

személyes átvételJelenleg két saját üzlettel rendelkezünk: az egyik Budapesten, a XII. kerület Kiss János altábornagy utca 35-ben a másik Veszprémben a Budapest út 58. alatt található. Webáruházunkban leadott megrendelésed átvételét kérheted ezen boltjainkba is, amit így szállítási díj nélkül tudsz megvásárolni.

Boljaink pontos elérhetőségét itt találod: Budapest, Veszprém.

 

30 napos pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garanciaAz általános elállási jog törvényben kötelezett 14 napon belüli gyakorlását webáruházunkban 30 napra meghosszabbítottuk. A pénzvisszafizetési garancia ugyanazon esetekre vonatkozik mint az elállási jog, sértetlen, bontatlan termékekre érvényesíthető. Az elállási jog gyakorlásának feltételeit és kivételeit az Általános Szerződési Feltételeinkben részleteztük, kérjük ezt vedd figyelembe. A pénzvisszafizetési garancia segít neked, hogy sose érezd azt, hogy egy terméket feleslegesen vásároltál meg.

Törzsvásárlói program

törzsvásárlói programVásárlóink számára törzsvásárlói rendszert biztosítunk amely azonnali kedvezményt jelent számodra. Törzsvásárlói kedvezményed mértékét 5 év alatt leadott rendeléseid összesített értéke alapján számoljuk, így még könnyebb lesz elköteleződnöd a zöld életmód iránt :)

Kedvezmény-rendszerünk egyszerű és átlátható. Vásárlásaid alapján automatikusan kapsz árengedményt. Rendszerünk a teljesített rendeléseket összesíti szállítási díj nélkül, így nem csak a jövőbeni, hanem az elözö években tanúsított hűségedet is jutalmazzuk :).

A kedvezmény mértékét honlapunk az alábbi táblázat szerint kalkulálja:

Kedvezményszint

Rendeléseid összesített

értéke 5 évre

visszamenőleg

Százalékos kedvezmény
Zöldfülű mókus 1 - 100.000 Ft 1 %
Szorgos mókus 100.001 - 200.000 Ft 2 %
Rutinos mókus 200.001 - 300.000 Ft 3 %
Profi mókus 300.001 - 400.000 Ft 4 %
Mintamókus 400.000 Ft felett 5 %

Törzsvásárlói kedvezményre kizárólag regisztrált vásárlóink jogosultak, kedvezményt az első leadott rendelésre nem számítunk!

Törzsvásárlói kedvezményünk érvényesítése nem összevonható más kedvezményekkel! (Pl. TVE kártya)