Nemszilvi - Nempapír törlőkendő

Nemszilvi - Nempapír törlőkendőNemszilvi - Nempapír törlőkendő
Nemszilvi - Nempapír törlőkendőNemszilvi - Nempapír törlőkendőNemszilvi - Nempapír törlőkendőNemszilvi - Nempapír törlőkendő

Igen, ez itt a papírtörlők ötletes, újrahasználható, zero waste alternatívája ;)

100% természetes pamut és kender anyagból készült.

Iktasd ki te is a papírtörlőket a háztartásodból!

Származás: Magyarország
Kiszerelés: 2 db/csomag
Értékelések: 4/5   5 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 2 190 Ft (1 724 Ft + áfa)
Egységár: 1 095 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A The Sorting Bags Kredenc kollekciójának legújabb tagja: NEMSZILVI, a nempapír törlő

Mi mindenre használhatod?

Ugyanarra, amire papírtörlőért nyúlnál! Használd konyhai takarításra, pult, mikró, mosogató szennyeződéseinek eltávolítására szivacs és papírtörlő helyett.

Az egyik oldala dörzsiként is funkcionálhat enyhébb lerakódások eltüntetésére, a másik oldala két réteg darázsvászon, amellyel kíméletesen törölheted végig a konyhapultot és a krómozott felületeket is. Bátrabbak akár mosogatáshoz is bevethetik szivacs helyett. 

Használat előtt ajánlott mosógépben kimosni. Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a pamutvászon és a kendervászon tulajdonságai miatt. Használat után érdemes 2-3 naponta cserélni és mosógépben kimosni.

A nemszilvi - csakúgy mint a The Sorting Bags Cekker zsákjai - kézzel készül, magyarországi üzemekben, európai alapanyagokból. Törekszünk a természetes anyagok használatára, a gyártás és az előállítás során a lassú, minőségi élet értékei mentén haladunk. A nemszilvi egyik alapanyagául szolgáló kendert Erdélyben termesztik és dolgozzák fel, ahol a természetes, vegyszermentes kenderfeldolgozásnak évszázados hagyománya van. Itt kizárólag mechanikus technológiát alkalmaznak. Az ilyen módon nyert kenderszálak nemcsak veszélytelenek az emberre és a környezetre nézve, de tartósabbak is, mint a marószódával és savas öblítéssel nyertek.

Anyaga: 50% kender, 50% pamut

Mérete: 13*13 cm, a csomag 2 db-ot tartalmaz

Mosási információ: 40 °C-on mosható

Értékelések (5)
Viktória - 2020.10.20. 14:21
Számomra teljesen bevált. Abszolút jól tudom vele helyettesíteni még a kukorica törlőkendőt is. Jó, hogy van egy kicsit durvább, kenderes oldala is, így ha valami kis folt kicsit odaszáradt a konyhapultra, azt is jól le tudom vele törölni. Nekem nem ment össze a mosástól, igaz, elsőre csak simán beáztattam. Mosás után szép világos lett a pamut oldala, és emellett elég jól, egész régóta bírják a gyűrődést. Igaz, meg kell szokni, mert valahogy máshogy esik, mint a szokásos törlőkendők, vagy akár a kukoricatörlőkendő, de én egyelőre meg vagyok vele elégedve, nekem bevált és szívesen ajánlom.
Eszter - 2019.10.09. 11:16
Valahogy nem lettünk nagy barátok, pedig próbálkoztunk sokáig. A műanyag konyhai törlőkendő helyett szerettem volna használni, de valahogy sose akart igazán megszáradni és jóval kisebb is, mint azok voltak, így valahogy nem tudtunk összeszokni. Most a kukoricából készült törlőkendőt próbálgatom, az sokkal hatékonyabbnak bizonyult, csak a csomagolása sajnos műanyag - tény újrahasznosítható.
szakla - 2019.07.02. 13:44
Papírtörlőkendő meg egyéb törlőkendő kiváltására vettem kipróbálni (kacsingatva vele kicsit majd a konyha szivacs kiváltása felé), először nem akaródzott bevállni, valahogy nem is akartam használni, nem úgy működött mint a régi műanyag törlőkendők, rosszabbul szívta fel a vizet, nem állt kézre, macerás volt, pedig kipróbáltam midenféle felületeken, még WC takarításnál is stb. De aztán múlthéten jött valami áttörés, valószínűleg már sokszor volt kimosva, meg más tekintetben is kezdtem átállni "zöldebb" megoldásokra, ami miatt új szokásokat vettem fel és valahogy megint a kezembe akadt és használatakor jött az érzés, hogy bakker, ez tök jól működik. Nem tudom mi változott az elmúlt időszak alatt, de most így szerintem kb fél évvel a megvétele után vagyok ott, hogy igen ezt szeretném használni. Valóban, kicsit összement első mosás után, de azóta is 60°-os mosásokon gyűröm és rendben van vele minden. Igen, a fehér része elszíneződött, de engem az pont nem érdekel, használat után úgyis koszos lesz, hiszen ez egy használati eszköz.
Anna Borbála - 2019.04.07. 11:50
Nagyon szeretem ezt a terméket, tökéletesen bevált az elterjedt és korábban általam is használt műanyag szivacsos törlőkendők helyett! Kiterítva gyorsan kiszárad, nem lesz belőle baktériumtenyészet, pár nap, vagy egy hét után cserélem, és a többi konyhai és takarítóronggyal együtt beáztatom, aztán kimosom. Dörzsis része segít a kisebb odaszáradt foltokat is letörölni, amire a műanyag törlőkendő nem képes. Természetesen a fehér része elszíneződik, de kimosva ettől még tiszta és kitűnően használható marad. Egy korábbi értékelő írta, hogy neki összementek a rongyok, nem tudom hogyan, mert én hónapok óta használom őket (6 darabot összesen) és a takarítórongyokat (tehát ezeket is) magas hőfokon (60 fokon) szoktam kimosni, és nálam nem mentek össze.
Judit - 2019.01.09. 19:21
Kimostam 40 fokon. Kár volt. Összementek tenyérnyi nagyságúra és használhatatlanok lettek...ennyi pénzért, ekkora vackot már régen vettem... nagyon nem érte meg.
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolásmentes termék, csupán egy papír címke van zsinórral rárögzítve.

Elsődleges környezeti előnye:

Az eldobható törlőkendők újrahasználható, 100% természetes alternatívája. Magyarországon gyártott termék, európai származású anyagokból készült.

Kapcsolódó termékek
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked