Vászon hátizsák

Vászon hátizsákVászon hátizsák

Pamutvászonból készült natúr termék.

Textilfestékekkel színezhető, illetve díszíthető, így egyedi ajándék is készíthető belőle. Használható például túrázáshoz vagy tornazsákként.

Méret: 36 x 45 cm (kb. 6 liter)

MAGYAR TERMÉK

Származás: Magyarország
Értékelések: 3/5   2 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 949 Ft (747 Ft + áfa)
Egységár: 949 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A pamutvászon teljesen kezeletlen, természetes anyag, saját tulajdonságai miatt az első mosás következtében zsugorodásra hajlamos, ezzel számolni kell. A zsugorodás mértéke általában 10% körüli, a mosás hőfokától függően. A pamutvászon anyagok mosását maximum 30-40°C-os vízben ajánljuk. Amennyiben az anyag a későbbiek folyamán nem kap ennél magasabb hőmérsékleten elvégzett mosást, úgy a további zsugorodás elkerülhető.

Értékelések (4)
Szilvia - 2018.02.12. 18:26
Én nagyon szeretem, könnyű, nem vágja a hátamat (nyilván nagyon nehéz dolgokat nem célszerű belepakolni). Nincs rajta cipzár, ami elromlik, műanyag ami egy idő után töredezik. Nagyon kis helyet foglal, boltba menet belerakom a kézitáskámba.
Szilvia - 2015.06.26. 10:16
Nagyon gyors, precíz, megbízható csapat! Így a problémámat is hipp-hopp sikerült megoldani! Most már mindenki HAPPY :) Köszönöm
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2015.06.25. 14:20
Kedves Szilvia! Elnézést, valami tévedés történt, nem jó termék volt a csomagjában. A fenti képnek megfelelő a termék kivitele, ez van folyamatosan készletünkön. A terméket természetesen saját költségünkön cseréljük, emiatt máris felveszem Önnel a kapcsolatot! Elnézést a kellemetlenségért!
Szilvia - 2015.06.24. 18:28
Sajnálatos módon a fotó nem fedi a valóságot! Nagyot csalódtam, mikor megkaptam a csomagot!!! A hátizsák nem hátizsák, hanem egy zsinóros tornazsák! Pont az lett volna a lényeg, hogy széles pánt van rajta, ahogy a fotó mutatja, hogy a fiaim vállába ne vágjon be a vékony zsinór! Többet is rendeltem belőle, kosár edzésre szerettem volna díszíteni. Ahogy a leírás írja, én túrázáshoz nem ajánlanám! Üdv. Varga Szilvia
Bővebb leírás

140 g/m2 100% pamutvászon alapanyagból.

Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

Természetes növényi alapanyagú, biológiailag lebomló pamutvászonból készült táska. Használatával sok műanyag hulladékot elkerülhetünk a műanyag zacskókhoz képest.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Az élet autó nélkül?

Az élet autó nélkül?

Az európai autómentes világnap jegyében egy kis gondolkodásra hívunk titeket. A kérdés: vajon tényleg szükségetek van autóra?