BUKKI Öko repceviasz gyertya - teamécses utántöltő (12 db)

BUKKI Öko repceviasz gyertya - teamécses utántöltő (12 db)BUKKI Öko repceviasz gyertya - teamécses utántöltő (12 db)
BUKKI Öko repceviasz gyertya - teamécses utántöltő (12 db)BUKKI Öko repceviasz gyertya - teamécses utántöltő (12 db)BUKKI Öko repceviasz gyertya - teamécses utántöltő (12 db)BUKKI Öko repceviasz gyertya - teamécses utántöltő (12 db)BUKKI Öko repceviasz gyertya - teamécses utántöltő (12 db)

Nem szívesen égetnél kőolajat a lakásodban? A kőolaj-alapú paraffin gyertya helyett válaszd inkább ezeket a repceviaszból, kézzel készült, újrahasznosított papírba csomagolt gyertyákat!

Környezetbarát repceviasz teamécses utántöltő vegyszermentes termesztésű repceviasztból.

A hagyományos méretű 4cm széles alumínium mécsestartókba beilleszthető, és természetesen a BUKKI repceviasz teamécses tartójával is kompatibilis.

Magyarországon készült, vegán, kézműves termék. Illatmentes gyertya!

Mérete: 39mm széles, 18mm magas.

Gyártó: BUKKI Candles
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 12 db mécses/csomag
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 3 190 Ft (2 512 Ft + áfa)
Egységár: 265,8 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Mostantól nem kell kidobnod a kis alumínium mécsestartót! A repceviasz teamécses utántöltőkkel egyszerűen újrahasználhatod őket és közben még a környezettel is jót tettél. :)

Minden egyes darab kézell öntött és faragott, pamut kanócot házilag viaszolják és vágják méretre, majd illesztik a gyertyába a harsányi Ökogyertya Műhelyben.

Ennek a gyertyának a használatával elfelejtheted a lelkiismeret-furdalást, mert 100%-ban Európában vegyszermentesen termelt repceolajból készült a viasz. A kanóc fém talpacskája és a teljes csomagolás újrahasznosítható.

A gyertya használatával kapcsolatos további tanácsokat a Bővebb információ-ra kattintva találsz.

Gyertyaválasztásoddal magad is teszel a klímaváltozás ellen, mivel a BUKKI gyertya manufaktúra minden egyes eladott termék árából 100 forintot a Bükk élővilágának megőrzésére fordít, vagyis a Magyar Madártani Egyesület Bükki Helyi Csoportjának adományoz. 

A BUKKI gyertya alkotói többek között azért is választották a gyertyakészítést, mint tevékenységet, mert itt gyakorlatilag semmi nem vész kárba, a viaszt újraolvasztják, a kanócot méretre vágják, a csomagolóanyagnak pedig papírt használnak, melynek alapanyaga több, mint 90%-ban újrahasznosított papír. A teljes csomagolóanyag újrahasznosítható vagy komposztálható.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Ennek a pár tanácsnak a betartásával meghosszabbítod a gyertya élettartamát, és biztonságosan tudod használni:

  • A gyertyát, ha meggyújtottuk, ne hagyjuk felügyelet nélkül és ha tartósabb ideig nem tartózkodunk az adott helyiségben, ahol használjuk, inkább oltsuk el.
  • Helyezd a gyertyát egy vízszintes, tűzálló felületre távol a huzattól, gyerekektől, háziállatoktól, függönytől, stb.
  • Repceviasz gyertyáink festékanyag mentesek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy viasz fehér marad. Égetés közben felvehetnek krémes vagy sárgás árnyalatokat és ez normálisnak számít.
  • A gyertyákat próbáld meg úgy elhelyezni, hogy minél kevésbé érje a fény. A gyertyák nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, sem kémiai stabilizátort, sem egyéb színezéket, állagjavítót. Előfordulhat, hogy fény hatására a gyertya kissé megsárgul, de ez nem befolyásolja a gyertya mindennapi használatát.
  • A repceviasz kicsit olyan, mint egy élőlény. Előfordulhat, hogy kis repedés jön létre a tetején, vagy fagyáshoz hasonló jelenségek tűnnek fel rajta, de ez normálisnak számít és a gyertya használatát nem befolyásolják. Törekszünk arra, hogy ezeket az esetlegesen előforduló kis szépséghibákat is minimálisra csökkentsük.
Környezeti információ

Csomagolása:

A csomagolás papírból készült (az alapanyag több, mint 90% újrahasznosított papír), teljesen újrahasznosítható. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Kőolajmentes gyertya, 100% természetes alapanyagból. A mécseseket utántöltve teljesen hulladékmentes alternatívát kínál az eldobható teamécseshez képest. Hazai, kézműves termék.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
50 hulladékmentes ajándékötlet - nem csak karácsonyra!

50 hulladékmentes ajándékötlet - nem csak karácsonyra!

A kívül-belül hulladékmentes ajándékokkal nem csak a szeretteidet örvendeztetheted meg, de hozzájárulhatsz ahhoz is, hogy Földünk tisztább hely legyen!