Helen Ciprus illóolaj

Helen Ciprus illóolajHelen Ciprus illóolaj

Cupressus Sempervirens

Összehúzó, tonizáló hatású, izzadásgátló dezodorokban is megtalálható. Sokan arról számolnak be, hogy párologtatása segíti a koncentrációt, összeszedettebbé tesz.

Gyártó: Helen
Származás: EU
Kiszerelés: 5 ml
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 779 Ft (613 Ft + áfa)
Egységár: 155,8 Ft/1 ml
kosárba
Termékleírás

Növénycsalád: A ciprusfélék családjának névadója.

Származási hely: Az eredetileg Kisázsiából származó növény főbb termőhelyei Franciaország, Olaszország, Korzika, Szardínia, Szicília.

A növényről: A ciprus mediterrán vidékeken sokfelé látható sötétzöld lombú, karcsú, oszlopos termetű növény. Örökzöld, virágzata toboz, termése hengeres alakú toboztermés.

Előállítás: Az illóolajat a levelekből és ágakból nyerik vízgőzdesztillációval.

Illat, szín, konzisztencia: Fűszeres, gyantás fejillattal, és édes, füstös, balzsamos, fás aljegyekkel rendelkezik. Átlátszóan világos olaj, normáltól hígan folyós halmazállapotig.

Főbb összetevők: Pinen, karen, cedrol, abienol.

A gyógyászatban és a kozmetikai iparban a következő tulajdonságai miatt használják: Összehúzó hatású, érszűkítő, nyirokrendszer szabályzó, méregtelenítő, hepatikus, tonizáló, izzadásgátló, dezodoráló. Alkalmas még masszírozáshoz, a száraz, berepedezett bőr ápolására.

Lelki és mentális hatások: Erősíti az idegrendszert, éberré és figyelmessé tesz, segít a lényegre koncentrálni.

Használat módja: Aromalámpába 4-5 cseppet, a fürdővízhez 8-10 csepp illóolajat adjunk. Bőrápoláshoz lemosáshoz 4-5 csepp illóolajat csepegtessünk 1dl növényi olajba vagy vízben oldva.

Különleges tudnivalók: Nagyon enyhén bőrirritatív, nem fototoxikus, és nem bőrérzékenyítő.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasználható és újrahasznosítható üveg és újrahasznosítható papír. Kérjük használat után dobd őket a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

100%-ban természetes, növényi illóolaj. Természetes hozzávaló otthon készített natúrkozmetikumokhoz, vagy tiszta formájában használható illatosításra, aromaterápiára.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked