Van egy dobásod! - Környezettudatos élet és társadalmi felelősség

- 10
Van egy dobásod! - Környezettudatos élet és társadalmi felelősségVan egy dobásod! - Környezettudatos élet és társadalmi felelősség

Hogyan tudja a környezettudatos szemléletmód az egész életünket áthatni és nemcsak egy-egy kis szegmensét megváltoztatni? Milyen társadalmi következményei lehetnének egy gyökeresebb életmódváltásnak? Megvalósult jó gyakorlatokkal és egy sokrétűen alkalmazható nevelési és önnevelési eszközzel is, az ökodobókockával ismertet meg minket könyv.

Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 079 Ft (1 028 Ft + áfa)
Eredeti ár: 1 200 Ft Egységár: 1 079 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Szerző: Berndt Mihály, Román Zsuzsa

A környezettudatos életmód ma már közkedvelt szlogen, lépten-nyomon öko-iskolákról, környezetbarát technológiákról hallunk. Politikusaink, tudósaink, vallási vezetőink szólalnak fel a környezet védelméért. Bizonyoy változások el is kezdődtek a hétköznapokban. Mégis, hogyan tudja ez a szemléletmód az egész életünket áthatni és nemcsak egy-egy kis szegmensét megváltoztatni? Milyen társadalmi következményei lehetnének egy gyökeresebb életmódváltásnak?

Erről is szól ez a sok-sok gyakorlati tapasztalatot bemutató zsebkönyv. Sőt, megismertet bennünket egy sokrétűen alkalmazható nevelési és önnevelési eszközzel is, az ökodobókockával.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadó: Új Város Alapítvány
Borító: PUHATÁBLÁS
ISBN: 9786158021548
Kiadás éve: 2016

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked