Az élet szigete - Egy élő fa és a hozzá kötődő élőlények kapcsolatának megfigyelése

Az élet szigete - Egy élő fa és a hozzá kötődő élőlények kapcsolatának megfigyeléseAz élet szigete - Egy élő fa és a hozzá kötődő élőlények kapcsolatának megfigyelése

Egy fán és a környezetében élő növények és állatok megismerését segíti ez a terepi használatra tervezett határozó.

Ajánlott iskolai csoportoknak, kirándulóknak, családoknak.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 690 Ft (657 Ft + áfa)
Egységár: 690 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Egy fán mint élőhelyen nagyon sok élőlénnyel találkozhatunk, ha alaposan szemügyre vesszük. Ezek az élőlények sokféle szerepet töltenek be, s együtt egy különleges életközösséget alkotnak. Ennek megismerését segíti ez a terepi használatra tervezett határozó. Ajánlott iskolai csoportoknak, kirándulóknak, családoknak. A kiadvány a funkcionális biodiverzitás határozó átdolgozott kiadása. Feladatlappal együtt!

A5-ös formátumú, összehajtogatható, 8 oldalas kiadvány, műanyag fóliával védett lapokkal.

 

"Belegondoltál-e valaha is abba, hogy mennyi növény és állat élhet egy fán vagy egy fa közvetlen környezetében? Lépj csak közelebb, és magad is megfigyelheted az itt táplálkozó, fészkelő vagy egyszerűen csak pihenő élőlények sokaságát, akik az ágak között, a fakérgen, a leveleken vagy épp a fa alatt, az avarban bújnak meg. Figyeld meg azt is, hogy az élőlények hogyan változnak, cserélődnek párhuzamosan azzal, ahogy a fa is változik az egyes évszakoknak megfelelően. ..."

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadó: Magyar Környezeti Nevelési Egyesület

Szerző: a Beagle csoport szakértői (Déri Andrea, Fűzné dr. Kószó Mária, Halácsy Ágnes, Kecskés Ferenc és dr. Standovár Tibor)

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Fenntartható-e a "fenntartható" pálmaolaj?

Fenntartható-e a "fenntartható" pálmaolaj?

A Magyar Édességgyártók Szövetsége szerint a pálmaolaj egyetlen reális alternatívája a "fenntartható" pálmaolaj. A Zöld szervezetek válaszából kiderül, miért nem az.
Faültetési tippek

Faültetési tippek

A tavasz és az ősz a fák és bokrok telepítésének elsődleges időszaka. Ilyenkor érdemes előre tervezni és néhány csemetét, cserjét elültetni, hiszen az egyre forróbb nyarak idején nagy szükségünk van az árnyat adó zöldre. Praktikus tippek és tanácsok az ültetéshez.
50 millió fát ültettek el Indiában egy nap alatt

50 millió fát ültettek el Indiában egy nap alatt

Különleges rekordot céloztak meg Indiában. Az északi országrészen fekvő Uttar Prades állam lakói mindössze 24 óra alatt majdnem 50 millió facsemetét ültettek el. A környezetvédelmi világrekord kísérlet legfőbb célja a figyelemfelhívás és a globális éghajlatváltozás káros hatásainak visszaszorítása.