Egy velünk élő világ: az erdő

Egy velünk élő világ: az erdőEgy velünk élő világ: az erdő

A köny és a munkafüzet segítségével megismerhetünk egy a lakóhelyünk közelében található erdőt, miközben természetvizsgáló terepmunkát is végezhetünk. A könyv azt is megtudhatjuk hogy, mit tehetünk mi az erdők védelméért.

Gyártó: MME
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Termékváltozatok
könyvmunkafüzet
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 390 Ft (371 Ft + áfa)
Egységár: 390 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A könyvben szereplő feladatokat csoportosan (3-15 fő), természetismerettel rendelkező felnőtt vezetésével érdemes elvégezni, például egy szakkör keretében. A felméréseket érdemes legalább egy évig folytatni, de erdei iskolák részére a munkafüzetben található egy rövidebb idő alatt elvégezhető feladatsor is, így azt az osztály végigcsinálhatja például egy erdei iskolában.

Izgalmas szórakozást a feladatokhoz és az erdőjáráshoz!

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadta: Magyar Madártani Egyesület, Budapest, 2002

Szerkesztette: Drexler Szilárd

Összeállította: Csermely Alexa, Drexler Szilárd és Vándor Barbara

Illusztrálta: Kókay Szabolcs és Zsoldos Márton

Oldalszám: 39. könyv (színes), 36. munkafüzet (fekete-fehér)

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Elég zöldnek tartod magad?

Elég zöldnek tartod magad?

A Föld napja alkalmából egy kis gondolkodásra hívunk. Mennyire tartod magadat környezettudatosnak? Szeretnél még többet tenni a Földért? És vajon tudsz eleget tenni ahhoz, hogy békében élj mindazzal, ami az élő környezetben zajlik és ami várható a (közel)jövőben? Vagy nem is ezen múlik?
Ingyenes terápia a testi és lelki egészségért - már ma kipróbálhatod!

Ingyenes terápia a testi és lelki egészségért - már ma kipróbálhatod!

A Shinrin-joku, vagyis erdőterápia eredményeit kutatások igazolják. Csökkenti a stresszt, javítja a szervezet védekezőképességét, meggyorsítja a betegség utáni felépülést, és végszükség esetén még otthonról is végezhető. Cikkünkben összeszedtük az alapokat, már csak el kell kezdened!
Örökerdő

Örökerdő

A Pilisi Parkerdő Zrt. területén fokozatosan állnak át az örökerdő-gazdálkodásra. A jelenlegi 5000 hektár után a jövő évtől újabb 3600 hektárral bővül a program.
Magányos fiókát találtam! - Mit tegyek?

Magányos fiókát találtam! - Mit tegyek?

Május elejétől augusztusig tart a fiókaszezon, ilyenkor rengeteg bejelentés érkezik megmentendő madarakról. Pedig a legtöbbjük nem árvult el, ezért a legnagyobb segítség számukra az, ha nem fogjuk be, ha pedig már megtettük, a megtalálás helyén mielőbb elengedjük őket.
A fa értékeiről

A fa értékeiről

Feszített tempót diktáló világunkban vajmi kevesen állnak meg egy-egy fa előtt, hogy elmélázzanak kicsit s megcsodálják. Pedig lenne mit. Ágas-bogas koronájukkal, tarka köntösükkel és utánozhatatlan formavilágukkal szemet-lelket gyönyörködtetnek. S mintha mindez nem lenne elég, hatalmas részt vállalnak fel a természet körforgásának örök munkájában.