Zöldbolt ajándékutalvány 5 000 Ft

Zöldbolt ajándékutalvány 5 000 FtZöldbolt ajándékutalvány 5 000 Ft

A környezettudatos vásárlás terjedésének elősegítésére készítettük a Zöldbolt ajándékutalványt. A Zöldbolt ajándékutalványt ajándékozhatja családtagnak, ismerősnek és bárkinek, akit szeretne környezettudatosabb gondolkodásra sarkallni. Kitűnő ajándék minden alkalomra, hiszen az utalvány felhasználója maga válogatja össze a neki szükséges termékeket.

Hulladékmentes online utalvány!*

Fontos: amennyiben ajándékutalványt (is) vásárolsz webáruházunkban, rendelésed esetében nincs mód utánvétes/készpénzes fizetésre!

Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 5 000 Ft (5 000 Ft + áfa)
Egységár: 5 000 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

*Hulladékmentes online utalvány!

Az utalványt a sikeres fizetést követő számlázással egy időben, e-mailben küldjük el a megrendelőnek!

Fontos információ: Minden megrendelt utalvány külön emailben érkezik, akkor is, ha a rendelés egyszerre több utalványt is tartalmazott. Több utalvány rendelése esetén kérünk, ellenőrizd az összes, tőlünk érkező emailt és csatolmányát!

A Zöldbolt vásárlási utalványát, a www.zoldbolt.hu webáruházban és boltjainkban lehet környezetbarát termékek vásárlására felhasználni.

Az utalvány felhasználása a rajta lévő egyedi kóddal történik. Egy ajándékutalványt csak egyszer lehet felhasználni, nem névhez kötött.

Ajándékutalványunk beváltása:

Az utalvány értékének beváltásához írd be az utalványon található kódot a rendelés-feladás folyamatának végén, az "Utalvány beváltása" gomb melletti cellába, majd nyomd meg a gombot. Ezt követően fejezd be a rendelési folyamatot.
Amennyiben az utalvány értéke nem fedezi teljesen rendelésed értékét, a különbözetet a kiválasztott fizetési móddal rendezheted.
Az utalványt boltjainkban is felhasználhatod, az utalvány eladónknak történő átadásával. Az utalványból pénzt nem tudunk visszatéríteni!


Az utalvány nem névre szóló, felhasználás előtt átruházható vagy akár tovább ajándékozható. Éppen ezért kérjük az aktív (még fel nem használt) Zöld-utalványon szereplő adatokra vigyázzon, mert ennek ismeretében bárki érvényesítheti a kedvezményt. Elvesztett, ellopott vagy sérült utalványt pótolni, kicserélni nem tudunk és az ebből eredő visszaéléseket sem áll módunkban kinyomozni, kártéríteni!

Fontos: amennyiben ajándékutalványt (is) vásárolsz webáruházunkban, rendelésed esetében nincs mód utánvétes/készpénzes fizetésre!

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked

Karácsony - zöld ötletmorzsák

Ünnepek közeledtével az emberek űzött vadhoz kezdenek hasonlítani, miközben igyekeznek megbirkózni a karácsonyi előkészületekkel. Ráadásul ilyenkor a fogyasztói mutatók is az egekbe ugranak, ami környezetvédelmi szempontból nem túl szerencsés. Néhány ötlet, hogyan is lehetne mindez másként.