Újrahasznosítás a konyhában - Kate TurnerÚjrahasznosítás a konyhában
Ebben a cikkben Kate Turner, háztáji biokertész, anyuka, újságíró és szakácskönyv író megosztja velünk néhány praktikus tippet arról, hogyan használhatjuk fel az élelmiszereinket újra, hogy ne kerüljenek a szemétbe.
Szikkadt kenyér
Sűríts levest belőle!
Tojáshéj
Készíts belőle fehérjedús smoothie-t!
Saláta torzsája és zöldséghéj
Ne dobd ki, adj nekik második esélyt!
Maradék krumpli, tészta vagy rizs
Használd fel őket új ételek elkészítéséhez!
Klasszikus receptek
Turbózd fel a pestót répazölddel, süss tortát banánhéjból!
Kreativitás az újrahasznosításban
Cseréld kisebbre a szemetesedet és élj ki a kreativitásod!
A szerzőről: Kate Turner
Kate Turner háztáji biokertész, anyuka, újságíró és szakácskönyv író. Egészségtudományt tanult és évek óta finom és egészséges ételeket készít családjának. Több magazinban is megtalálhatóak receptjei, valamint több könyvet is kiadott a Dorling Kindersley. További írásai elérhetőek a homegrownkate.com blogon.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!