Vega Wash szappanreszelék

Népszerű
Vega Wash szappanreszelékVega Wash szappanreszelék

100% növényi alapanyagú szappanok reszeléke, mely kiváló összetevő tusfürdő, sampon készítéséhez vagy mosógélhez.

A képződő hab különösen dús és selymes. A termék tartósítószert vagy mesterséges illatanyagot, állati eredetű alapanyagot nem tartalmaz.

Vegyes színű szappanok reszeléke.

Gyártó: MosóMami
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 250g
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron

Megvásárolható az alábbi üzletekben

  • Webáruház
  • Budapest
  • Veszprém
kedvencekhez
Ár: 990 Ft (780 Ft + áfa)
Egységár: 4 Ft/1 g
kosárba
Termékleírás

Tapasztalatunk szerint nagyon jól és gyorsan oldódik vízben, nem érdemes túladagolni. A ruhák-és bőrünk is- kivtelesen puha lesz használatával.

Készíts könnyen, olcsó mosószert a Vega Wash növényi szappanreszelékből!

A szappanreszelékből "főzött" mosógélhez az alaprecept szerint 50 g reszelt szappanra van szükségünk és 3 liter ásványvízre.
Melegítsük össze őket kis lángon, míg az összes szappan el nem olvad, majd keverjük jól el botmixer segítségével. Interneten olyan receptet is találhatunk, amelyben a mosószóda is a gélbe kerül.
Pár csepp levendula, illetve teafa illóolajjal illatosíthatjuk és növelhetjük eltarthatóságát.

Ajánljuk a következő videót is!

Ökoanyu – Így készíts folyékony mosószert!

Értékelések (8)
Szilvia - 2017.02.11. 20:55
Kedves Zöldbolt! Köszönöm a tippeket! Nem erősen szennyezett ruhák voltak, valamint sosem teszek túl sok ruhát a gépbe. Áttértem a mosószappanból készült gélre, sokkal jobban bevált. A tapasztalataimat ott megosztom. :)
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2017.01.16. 13:49
Kedves Szilvia! A foltok tekintetében kis előkezelést javasolnánk, mosószappannal, marhaepe szappannal vagy folttisztító sóval. Esetleg a mosás során a mosógél mellé 1-2 evőkanál mosószóda vagy folttisztító só adagolását ajánljuk még. A ruhákban maradt szappanfoltok tekintetében az alábbi ötleteink vannak: 1. túl sok mosógél kerül a mosásba; 2. túl sok ruha került a gépbe és emiatt nem tökéletesen öblít a gép. Próbálja meg más mosásnál ismét, és jelezzen majd vissza. :)
Szilvia - 2017.01.11. 11:41
Készítettem belőle folyékony mosószert, de sajnos nem szedi ki teljesen a foltokat, valamint a sötét színű ruhákon, pl. farmeron, piros asztalterítőn maradtak szappan nyomok. Ecetet használok öblítéshez. Mit tegyek, hogy hatékonyabb legyen a mosás, illetve hogy ne legyen szappanfoltos a ruha? A választ előre is köszönöm!
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2015.01.30. 18:06
Kedves Katalin! Hasonlóan a folyékony mosószerhez, össze kell melegíteni a vízzel, de főzni nem szükséges. Hidegen elkeverve nem fog tökéletesen feloldódni az összes szappan.
Katalin - 2015.01.30. 14:35
Érdeklődnék, hogy folyékony szappanként csak össze kell keverni, vagy főzni is kell, mint a mosógélt? Köszönöm! Szép napot!
Mónika - 2014.12.01. 09:41
Példaként egy folyékony szappan recept "higítási" aránya: 1 rész reszelék és 8 rész desztillált víz, némi illóolajjal keverve családi tusfürdőként szolgál igazán kedvező áron. A folyékony szappan ahogy vizet párologtat, hajlamos "beállni", de ezen segíthetünk némi víz hozzáadásával.
Ildikó - 2014.02.05. 11:05
Adjatok lécci ajánlatot a tusfürdő készítéshez. Mennyi vízbe mennyi szappanreszelék kell? Hideg vagy meleg vízben kell feloldani? Köszönöm szépen!
Boglárka - 2014.02.04. 17:53
Érdeklődnék, hogy Önök szerint felolvasztva és újraöntve készíthető belőle formaszappan?
Bővebb leírás

Összetétel: növényi olajok, víz, lúg

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír zacskó. Használat után kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Hazai szappangyártási hulladékból (szappanvégekből) készült termék, kizárólag növényi alapanyagokból. Natúr, növényi hozzávaló házilag készített mosószerhez, natúrkozmetikumokhoz és szappanokhoz.

A házi kozmetikumkészítéssel természetes alapanyagú, kőolajszármazékoktól szintetikus illatanyagoktól és tartósítószerektől mentes bőrápoló krémek készíthetőek.

Az otthoni szappanfőzéssel természetes alapanyagú, irritatív habzóanyagoktól (pl. SLS) és tartósítószerektől mentes tisztálkodó- és mosószer készíthető. Szappanok használatával ráadásul sok hulladékot, sok műanyag flakont megspórolhatunk.

Címkék
Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz
Ajánljuk még Neked