Redecker Fa üvegmosó, pohármosó kefe lószőrrel

Redecker Fa üvegmosó, pohármosó kefe lószőrrelRedecker Fa üvegmosó, pohármosó kefe lószőrrel
Redecker Fa üvegmosó, pohármosó kefe lószőrrelRedecker Fa üvegmosó, pohármosó kefe lószőrrelRedecker Fa üvegmosó, pohármosó kefe lószőrrel

Ideális poharakhoz, befőttesüvegekhez, cumisüvegekhez, kávékiöntőkhöz és termoszokhoz.

100% természetes, lebomló anyagokból készült!

Strapabíró, tartós, német minőség.

Gyártó: Redecker
Származás: Németország
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 2 090 Ft (1 646 Ft + áfa)
Egységár: 2 090 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Milyen célra ajánljuk?

Tejes-, befőttes- és cumisüvegek, termoszok, kávékiöntők, teáskannák, kancsók, poharak tisztítására ideális. Ha az edénynek nagyon keskeny a nyaka, akkor inkább a fémnyelű üvegmosó kefét ajánljuk, mert az sokkal vékonyabb üvegbe is befér.

Anyaga: Fenntartható erdőgazdálkodásból, Németországból származó ezeletlen bükkfa nyél, világos lószőr.

Mérete: 35 cm hosszú, a fej átmérője 6 cm.

A termék élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után hagyd szellős helyen megszáradni.

Tárolása:

Tároláskor ügyeljünk rá, hogy mindig ki tudjon száradni két használat között, ne álljon vízben, mert fának és a sörtének ez nem tesz jót.

Tárolhatjuk például madzagon lógatva, az edénycsurgatóban egy magasabb ponton, vagy egy külön erre a célra kijelölt lyukas aljú szappantartón, ami tőlünk is beszerezhető. Nem ajánljuk viszont a tárolását olyan edényben, aminek az aljában megáll a víz!

Emellett fontos tudni, hogy ha túl gyorsan próbáljuk kiszárítani (pl. sugárzó hő közelébe, radiátorra vagy más nagyon meleg helyre rakjuk), akkor az intenzív száradás során is szétrepedhet a fa természetes tulajdonságai miatt.

Kisebb repedések a fa természetes tulajdonságai miatt még ezek figyelembevételével is előfordulhatnak, azonban az inkább csak esztétikai jelenség, a használatát nem befolyásolja.

Az 1935-ben alapított Redecker egy német családi vállalkozás. Magas minőségű, természetes alapanyagú kézműves keféik és más eszközeik tökéletesek azok számára, akik szeretnék száműzni életükből a műanyagot és csökkentenék a hulladék mennyiségét háztartásukban.

Értékelések (1)
Nelli - 2020.07.19. 12:27
Nehezen szántam rá magam a vásárlásra, mert hasonlít a WC kefére... Nagyon jó döntés volt megvenni, sokat használom, a nyele mivel fából van, nem hajlik ide-oda, mint a fém nyelű üvegmosók. Kulacsokhoz, poharakhoz, bögrékhez használom, és ha még habos marad a feje, a tányérokat is ezzel mosom el. Jól tisztít és a kezem sem szárad ki mosogatás közben.
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolásmentes termék.

Elsődleges környezeti előnye:

A műanyag szivacsok és mosogatókefék 100% lebomló, természetes alapanyagú, komposztálható alternatívája.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Vélemény: Környezetbarát mosogatás

Vélemény: Környezetbarát mosogatás

"Azon emberek táborát erősítem, akik nem szeretnek mosogatni. Hát ez most sem változott, viszont az újdonság ereje legalább kicsit elterelte a figyelmem, és inkább voltam izgatott, mintsem unott." Timi a csend/élet magazintól kipróbálta műanyagmentes július apropóján a szilárd mosogatószappant és a lebomló törlőkendőt. :)
Mosogass tökkel!

Mosogass tökkel!

Első pillantásra egyszerű töknek néznéd, pedig annál sokkal többet tud...