Redecker Réz dörzsi - 2 db

Redecker Réz dörzsi - 2 dbRedecker Réz dörzsi - 2 db

Alaposan tisztít, mégis kíméletesebb mint más fémdörzsik.

Eltávolítja a ráégett szennyeződéseket az edényekről és a tűzhelyről!

Aggresszív kemikáliák helyett használd ezt a dörzsit a szennyeződések eltávolítására!

Gyártó: Redecker
Származás: Hollandia
Kiszerelés: 2 db
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 590 Ft (1 252 Ft + áfa)
Egységár: 795 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A réz fényessé varázsolja az érzékeny felületeket!

A finom rézszálak kíméletesen lazítják fel a makacs szennyeződéseket, hiszen a réz egy puha fém. Nedvesen használva nem hagy nyomot a zománcos edényeken és a kerámia főzőlapokon, és fényessé teszi a mosogatót is!

Agresszív és egészségkárosító kemikáliák helyett mechanikus dörzsölő hatással távolítja el a szennyeződéseket. Nyugodtan kombinálhatod környezetbarát tisztítóstereinkkel kombinálva: például szódabikarbónával.

A következő felületek tisztítására alkalmas: edények, serpenyők, mosogatótálak, sütők, kerámia főzőlapok, üveg és rozsdamentes acél felületek, stb. Szintén alkalmas biciklik, autók fém, üveg és króm részeinek tisztítására. Kizárólag megnedvesítve használható!

Nem alkalmas: Teflon edényeken, és más tapadásmentes felületeken való használatra. Ne használd szárazon!

Mérete: 7,5 cm átmérő

Anyaga: Szövött rézszálakból készült.

Tisztítása: Mosózsákba vagy zokniba helyezve mosogatógépben mosható, maximum 60°C-on.

Az 1935-ben alapított Redecker egy német családi vállalkozás. Magas minőségű, természetes alapanyagú kézműves keféik és más eszközeik tökéletesek azok számára, akik szeretnék száműzni életükből a műanyagot és csökkentenék a hulladék mennyiségét háztartásukban.

Értékelések (1)
Viktória - 2020.10.20. 14:24
Nekem teljesen jól bevált a réz dörzsi. Én úgy tapasztaltam, sokkal kíméletesebb és közben valahogy hatékonyabb, mint azok a nem környezetbarát alternatívák, amiket eddig használtam. Élettartamra kb. ugyanannyira saccolom, mint a hagyományos dörzsiket, de ezt praktikusabbnak és hatásosabbnak tartom, így én szívesebben veszek most már ilyet.
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolásmentes termék, papír címkével. Kérjük a címkét tedd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

A rézdörzsi használatával elkerülheted az aggresszív, környezet- és egészségkárosító vegyszereket. Műanyagmentes alternatívája a műanyag dörzsiknek. Európában készült, újrahasznosítható termék.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Vélemény: Környezetbarát mosogatás

Vélemény: Környezetbarát mosogatás

"Azon emberek táborát erősítem, akik nem szeretnek mosogatni. Hát ez most sem változott, viszont az újdonság ereje legalább kicsit elterelte a figyelmem, és inkább voltam izgatott, mintsem unott." Timi a csend/élet magazintól kipróbálta műanyagmentes július apropóján a szilárd mosogatószappant és a lebomló törlőkendőt. :)