Szerencsére a nyerskoszt nem merül ki annyiban, hogy sárgarépát és zellert rágcsálunk, friss gyümölcsökkel kiegészítve. Bár az is tény, hogy az ilyen jellegű táplálkozás az egészséges gyorsétel kategóriába esik, hiszen nem kell időt tölteni a főzéssel, viszont az élelmiszerek beltartalmi értéke természetes formában megmarad.
A szezonális gyümölcsök és zöldségfélék mellett az olajos magvak is kitűnő rágcsálnivalók, amik tele vannak hasznos ásványi anyagokkal.
A nyers konyha is lehet változatos, hiszen saláták, nyers levesek és turmixok többféle módon, akár egymással vegyítve is készülhetnek. Míg a zöld félék biztosítják a frissességet, a gyümölcsök nyújtják az édes ízt, a dió, mogyoró és más olajos magvak a roppanós hozzávalókat.

100% válogatott ÖKO termékek

3000+ termék azonnal, raktárról

Segítünk eligazodni a zöld életmódban!

Díjazzuk hűségedet