BUKKI Öko méhviasz gyertya - hengergyertya - klasszikus (2 db)

BUKKI Öko méhviasz gyertya - hengergyertya - klasszikus (2 db)BUKKI Öko méhviasz gyertya - hengergyertya - klasszikus (2 db)
BUKKI Öko méhviasz gyertya - hengergyertya - klasszikus (2 db)BUKKI Öko méhviasz gyertya - hengergyertya - klasszikus (2 db)BUKKI Öko méhviasz gyertya - hengergyertya - klasszikus (2 db)BUKKI Öko méhviasz gyertya - hengergyertya - klasszikus (2 db)

Nem szívesen égetnél kőolajat a lakásodban? A kőolaj-alapú paraffin gyertya helyett válaszd inkább ezeket a hazai méhviaszból, kézzel készült, újrahasznosított papírba csomagolt gyertyákat!

Termelői méhviaszból készült, klasszikus megjelenésű gyertya, mely bármely enteriőrben jól mutat. Égése során nem termelődnek káros melléktermékek, s ha elégett a gyertya, a komposztálóba helyezhetjük, mivel teljesen lebomlik.

Magyarországon készült kézműves termék. Hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, viszont a méhviasz miatt mézillatú gyertya!

Melegre érzékeny - a nyári szezonban kiszállítással nem rendelhető!

Boltjainkban a nyári szezonban is kapható.

Gyártó: BUKKI Candles
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 2 db/csomag
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 3 990 Ft (3 142 Ft + áfa)
Egységár: 1 995 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Sima, letisztult felületű kis méhviasz hengergyertya, meleg sárgás színben. gyönyörű mézszínben. Mivel nem tartalmaz színezőanyagot, a színét alapanyaga, a termelői méhviasz adja. Fénye sokáig beragyogja a szobát. Miután elhasználtad, a gyertyacsonkot a komposztálóra helyezheted.

A BUKKI méhviasz gyertyák alapanyagát, a viaszt olyan méhészetektől szerzik be, akik környezettudatosan tartják a méheket. A kristálytiszta méhviasz a kaptár legtisztább részéből érkezik és a méhek munkáját dicséri finom, mézes illata és a gyertyák melegen ragyogó, sárgás fénye.

Minden egyes darab kézell öntött és faragott, pamut kanócot házilag viaszolják és vágják méretre, majd illesztik a gyertyába a harsányi Ökogyertya Műhelyben.

Ennek a gyertyának a használatával elfelejtheted a lelkiismeret-furdalást, mert alapanyaga 100%-ban Magyarországon készült termelői méhviasz.

A gyertya használatával kapcsolatos tanácsokat a Bővebb információ-ra kattintva találsz.

Gyertyaválasztásoddal magad is teszel a klímaváltozás ellen, mivel a BUKKI gyertya manufaktúra minden egyes eladott termék árából 100 forintot a Bükk élővilágának megőrzésére fordít, vagyis a MME Bükki Helyi Csoportjának adományoz. 

A BUKKI gyertya alkotói többek között azért is választották a gyertyakészítést, mint tevékenységet, mert itt gyakorlatilag semmi nem vész kárba, a viaszt újraolvasztják, a kanócot méretre vágják, csomagolóanyagnak pedig eleve olyat választanak, ami felelős gazdálkodásból származó papírból készül és újrahasznosítható vagy komposztálható.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Ennek a pár tanácsnak a betartásával meghosszabbítod a gyertya élettartamát, és biztonságosan tudod használni:

  • A gyertyát, ha meggyújtottuk, ne hagyjuk felügyelet nélkül és ha tartósabb ideig nem tartózkodunk az adott helyiségben, ahol használjuk, inkább oltsuk el.
  • Helyezd a gyertyát egy vízszintes, tűzálló felületre távol a huzattól, gyerekektől, háziállatoktól, függönytől, stb.
  • A gyertyákat próbáld meg úgy elhelyezni, hogy minél kevésbé érje a fény. A gyertyák nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, sem kémiai stabilizátort, sem egyéb színezéket, állagjavítót. Előfordulhat, hogy fény hatására a gyertya kissé megsárgul, de ez nem befolyásolja a gyertya mindennapi használatát.
  • A kanócot időnként nem árt visszacsípni, mert kezeletlen pamut kanócot használunk gyertyáinkhoz, mely nem önelégő.
Környezeti információ

Csomagolása:

A csomagolás felelős erdőgazdálkodásból származó papírból készült, teljesen újrahasznosítható. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Kőolajmentes gyertya, 100% természetes alapanyagból. A mécseseket utántöltve teljesen hulladékmentes alternatívát kínál az eldobható teamécseshez képest. Hazai, kézműves termék.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked