Matrica szelektív hulladékgyűjtőkre

Matrica szelektív hulladékgyűjtőkreMatrica szelektív hulladékgyűjtőkre

Gyakorlott szelektálók már biztosan tapasztalták, hogy nehéz megkülönböztetni a különböző szelektív szemeteseket. Ebben szeretnénk segíteni ezekkel a matricákkal, amelyeket a beltéri szelektív kukákhoz ajánlunk.

Méret: 10 cm x 10 cm

Gyártó: Zöldbolt
Származás: Magyarország
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Termékváltozatok
fémkomposztműanyagpapírvegyesüveg
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 50 Ft (39 Ft + áfa)
Egységár: 50 Ft/1 db
kosárba
Értékelések (1)
Évi - 2018.09.17. 19:19
Maga a termék szuper, de ha valaki még olyan figyelmetlen, mint én: ez nem egy csomag, hanem egy darab, és választani kell, milyen termékváltozatot szeretnél :) Egy darabig keresgéltem a csomag fenekén a többit, mire leesett.
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

A szelektív hulladékgyűjtéssel csökkentjük a hulladéklerakók terhelését, emellett újrahasznosítható alapanyagot biztosítunk az ipar számára. Így kevesebb energiát és elsődleges nyersanyagot használunk fel.

Kapcsolódó termékek
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Háztartási veszélyes hulladék - Mit? Hová? Hogyan?

Háztartási veszélyes hulladék - Mit? Hová? Hogyan?

Szeretnél többet tudni arról, mi minősül veszélyes hulladéknak odahaza? Hogy hol adhatod le ezeket az anyagokat? Segítünk!
Szelektíven Budapesten

Szelektíven Budapesten

A lanyhulni nem akaró iramban előállított hulladék mára komoly problémákat vet fel. A bajok orvoslásának legcélravezetőbb módja a megelőzés, azaz minél kevesebb szemét „termelése”. Az ezek után keletkező hulladék zöme azonban még mindig nem a mezei kukába, hanem szelektív gyűjtőkbe való.