Matrica szelektív hulladékgyűjtőkre

Matrica szelektív hulladékgyűjtőkreMatrica szelektív hulladékgyűjtőkre

Gyakorlott szelektálók már biztosan tapasztalták, hogy nehéz megkülönböztetni a különböző szelektív szemeteseket. Ebben szeretnénk segíteni ezekkel a matricákkal, amelyeket a beltéri szelektív kukákhoz ajánlunk.

Méret: 10 cm x 10 cm

Gyártó: Zöldbolt
Származás: Magyarország
Értékelések: 4/5   2 értékelés alapján »
Termékváltozatok
fémkomposztműanyagpapírvegyesüveg
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 50 Ft (39 Ft + áfa)
Egységár: 50 Ft/1 db
kosárba
Értékelések (3)
A megjelenő értékelések kapcsán nem ellenőrizzük, hogy konkrét vásárlásokhoz kapcsolódnak-e.
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2021.06.11. 10:10
Kedves Noémi! Köszönjük a jelzésed, megfontoljuk. Az a nehéz ebben, hogy alapvetően minél kevésbé akartunk eddig műanyagos matricát, mivel az vinyl-ből, azaz PVC-ből készül, hogy vízálló lehessen, és az alapvetően közel sem környezetbarát anyag. Ezért nehéz ez a kérdéskör, de majd megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy esetleg ilyenre cseréljük a matricát vagy bővítsük a kínálatot ilyennel is.
Noémi - 2021.05.21. 22:48
Valószínűleg jobban jártam volna egy alkoholos filccel, mert a matricák egyáltalán nem vízállóak. Így a konyhában, a mosogató alatt elhelyezett kukákra nem praktikus, mert már egy nap használat után kezd szétesni és nem is könnyen tapad fel :( Sajnálom, mert a design viszont nagyon jó. Ha lenne vízálló verzióban, klassz termék lenne. Aki a vizes területektől távol használja, annak jó lehet.
Évi - 2018.09.17. 19:19
Maga a termék szuper, de ha valaki még olyan figyelmetlen, mint én: ez nem egy csomag, hanem egy darab, és választani kell, milyen termékváltozatot szeretnél :) Egy darabig keresgéltem a csomag fenekén a többit, mire leesett.
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

A szelektív hulladékgyűjtéssel csökkentjük a hulladéklerakók terhelését, emellett újrahasznosítható alapanyagot biztosítunk az ipar számára. Így kevesebb energiát és elsődleges nyersanyagot használunk fel.

Kapcsolódó termékek
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Hogyan gyűjtsd jól a szelektív hulladékot? - Buktatók és szabályok

Hogyan gyűjtsd jól a szelektív hulladékot? - Buktatók és szabályok

Tényleg jobb, ha külön gyűjtjük a kupakot? Mennyire kell szétcincálni a Tetrapakot? És mihez kezdjünk a teamécses fém burkolatával? Cikkünkben igyekszünk minden kérdést megválaszolni, ami felmerülhet a háztartásokban keletkező és a szelektív gyűjtőben landoló hulladékokkal kapcsolatban.
Háztartási veszélyes hulladékok - Mit? Hová? Hogyan?

Háztartási veszélyes hulladékok - Mit? Hová? Hogyan?

A háztartásokban gyakran keletkeznek olyan veszélyesnek minősülő hulladékok, amiket nem lenne szabad a kukába dobni. De hogy hova kerüljenek a kuka helyett, azt néha nem is olyan egyszerű kinyomozni. Ebben szeretne most segíteni nektek a Zöldbolt csapata!