Ökuka (Recobin) MINI szelektív kuka

Ökuka (Recobin) MINI szelektív kukaÖkuka (Recobin) MINI szelektív kuka
Ökuka (Recobin) MINI szelektív kukaÖkuka (Recobin) MINI szelektív kukaÖkuka (Recobin) MINI szelektív kuka

Ökuka MINI, az újrahasznosított, erősített karton alapanyagból készült OFFICE modell 'kistestvére'. Ideális szelektív gyűjtő otthonra, kisebb irodába, kényelmesen helyezhető asztal alá.

Erősített hullámkartonból készült beltéri szelektív  hulladékgyűjtők, melyek megjelenésükben és funkciójukban is fenntarthatók, életciklusuk végén maguk is újrahasznosíthatók.

Vízhatlan, kasírozott tetejű hulladékgyűjtő edények.

48 cm magas, 20 cm széles

Magyar felirattal!

Származás: Magyarország
Értékelések: 5/5   2 értékelés alapján »
Termékváltozatok
műanyaghozpapírhozvegyeshez
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 3 099 Ft (2 440 Ft + áfa)
Egységár: 3 099 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Az Ökuka (Recobin) MINI alkalmas bármely szelektíven gyűjthető komponens (pl. papír, fém, műanyag) gyűjtésére, kis helyigényűek, modulosak. Gyártásuk környezetbarát, alacsony energiaigényű.Leírás: Környezetbarát alternatíva bármilyen műanyagból vagy fémből készült szelektív edénnyel szemben. Tartós alapanyagának köszönhetően akár 1,5-2 évig is használható, majd az életciklusa végén maga a gyűjtő is újrahasznosítható. Tető része vízhatlanított, nedves ronggyal tisztán tartható.

A kuka teste és teteje különálló, a kukába való zsákot a tető rész rögzíti a testhez. Az egységcsomagban szelektív kuka lapra szerelten érkezik, az összeállítást önzáró fülek segítik, ezért aznem igényel segédeszközt vagy ragasztóanyagot. 

Csomagolás: a termék a 'nulla hulladék' elv jegyében egy 100% újrahasznosított műanyag (PET) zsákban kapható, amely egyben kukazsák is, Az extra erős zsák megvédi a kukát a belső nedvességtől.

A termék lapra szerelten kapható. Az összeállítást önzáró fülek segítik, ezért nem igényel ragasztóanyagot, az egyes lépéseket a vevőtájékoztatón szemléltetjük.

Alapanyag: 5 rétegű erősített hullámkarton, amely FSC (Forest Stewardship Council) minősítéssel rendelkezik.

Műszaki mérettáblázat:
Méret: (a gyűjtő tetejénél): 205mm x 205mm
Magasság: 480 mm

Űrtartalom: 20 liter

 

A CSOMAG TARTALMA
1 db Ökuka MINI gyűjtőtest
1 db Ökuka gyűjtő tető, PAPER, PLASTIC, TRASH felirattal (anyaga újrahasznosított karton)
1 db vevőtájékoztató és összeállítási útmutató
A csomagolás:100% újrahasznosított PET


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
A gyűjtő kizárólag beltéri szelektív illetve vegyes hulladékgyűjtésre alkalmas. A gyűjtéshez az ÖkukaMINI modellbe 30 literes zsákot kell helyezni. A termék nem vízhatlan, ezért elhelyezését olyan helyen javasoljuk, ahol folyadék/nedvesség nem érheti. 

TÁROLÁS:
Tárolását zárt helyiségben javasoljuk, 10-25˚C-on, 50-70% relatív nedvességtartalom mellett. A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért a gyártó nem vállal felelősséget.

Értékelések (2)
Kata - 2018.05.08. 12:06
Csodásak a kukák, ez a méret irodába pont megfelelő, és nagyon aranyos is :) A kiszállítás pedig nagyon gyors. Köszönöm!
Enikő Evelin - 2017.04.04. 21:18
Papírt és műanyagot gyűjtök ezekben a szuper hulladékgyűjtőkben. Mutatós, strapabíró, optimális a mérete lakásba.
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható PP műanyag csomagolásban. Kérjük használd újra szemeteszsákként, majd dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Újrahasznosított kartonpapírból, Magyarországon készült szelektív hulladékgyűjtő. Életciklusa végén maga a gyűjtő is újrahasznosítható. A szelektív hulladékgyűjtéssel csökkentjük a hulladéklerakók terhelését, emellett újrahasznosítható alapanyagot biztosítunk az ipar számára. Így kevesebb energiát és elsődleges nyersanyagot használunk fel.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Dunakanyar zölden, avagy szelektálj a parton is!

Dunakanyar zölden, avagy szelektálj a parton is!

Egy előremutató közösségi kezdeményezés
Vízpazarlás lenne elmosni a szelektíven gyűjthető csomagolásokat?

Vízpazarlás lenne elmosni a szelektíven gyűjthető csomagolásokat?

Gyakran felmerülő kérdés: nem pazarló-e elmosni az újrahasznosítandó csomagolásokat? Legutóbb ez a kérdés egy facebook posztunknál is szóba került. Ha te is aggodalmaskodtál már ezen, olvasd el cikkünket!
Szelektív hulladékgyűjtés lovaskocsival

Szelektív hulladékgyűjtés lovaskocsival

Nagyvázsonyban hónapok óta tesztelik, milyen, amikor 20 tonnás légszennyező kukásautók helyett környezetkímélő lovaskocsival mennek a szelektíven gyűjtött hulladékért. A helyi polgármester ötlete nyomán elindított fogatos "szelektív" begyűjtési forma Európa több országában is sikerrel alkalmazott gyűjtő- és szállítórendszer.
FSC logós termékekkel az erdők védelmében?

FSC logós termékekkel az erdők védelmében?

Egyre több terméken olvashatjuk ezt a három betűt, ami arra utal, hogy felelősen döntöttünk az erdők szempontjából. Azonban fontos tájékozódnunk, hiszen nem minden FSC minősítés jelent ugyanolyan védelmet!
Hulladékgazdálkodás felsőfokon

Hulladékgazdálkodás felsőfokon

A gödöllői Szent István Egyetem kollégiumaiban példaértékű szelektív gyűjtő program folyik. A programban közel 90%-os a részvételi arány, az előző évekhez képest hetente 5–10 m3-rel kevesebb vegyes hulladék kerül elszállításra. Hogyan szervezték meg mindezt?
Szelektíven Budapesten

Szelektíven Budapesten

A lanyhulni nem akaró iramban előállított hulladék mára komoly problémákat vet fel. A bajok orvoslásának legcélravezetőbb módja a megelőzés, azaz minél kevesebb szemét „termelése”. Az ezek után keletkező hulladék zöme azonban még mindig nem a mezei kukába, hanem szelektív gyűjtőkbe való.
Tudatos vásárlás - FSC

Tudatos vásárlás - FSC

Aki aggódik az élõvilágunkat fenyegetõ környezeti ártalmak miatt, az igyekszik odafigyelni arra, hogy vásárlói döntéseivel is segítse a környezetvédelem ügyét. Nekik nyújt kapaszkodót többek közt a termékeken található FSC jelölés… de vajon mit is takar pontosan ez a rövidítés?