Ecoizm Szemeteszsák újrahasznosított műanyagból

Népszerű
Ecoizm Szemeteszsák újrahasznosított műanyagbólEcoizm Szemeteszsák újrahasznosított műanyagból
Ecoizm Szemeteszsák újrahasznosított műanyagbólEcoizm Szemeteszsák újrahasznosított műanyagból

Magyarországon begyűjtött szelektív hulladékból készült szemeteszsákok!

100% újrahasznosított, színezékmentes!

Több méretben készült, erős!

Gyártó: Ecoizm
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 25 db/tekercs
Értékelések: 3/5   6 értékelés alapján »
Termékváltozatok
35x45cm (10 liter)53x60cm (35 liter)64x71cm (60 liter)70x110cm (120 liter)
Raktárinformáció
Raktáron

Megvásárolható az alábbi üzletekben

  • Webáruház
  • Budapest
  • Veszprém
kedvencekhez
Ár: 189 Ft (149 Ft + áfa)
Egységár: 7,6 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ecoizm saját márkás, erős szemeteszsákok újrahasznosított alapanyagból.

A zsákok Budapesten készülnek, helyileg begyűjtött polietilén hulladékból.

Miért ajánljuk nektek, hogy használjatok újrahasznosított műanyag szemeteszsákot?

Célunk a hulladékmentesség, a hulladékszegény életmód elősegítése minden lehetséges módon. Amíg a hulladékcsökkentésünk el nem éri a maximális szintet (azaz a teljes hulladékmentességet), addig bizony sok szelektíven gyűjtött hulladékot termelünk a háztartásainkban. A szelektív gyűjtésnek viszont csak akkor van értelme, ha a hulladékból hasznos új termék készül. Méghozzá lehetőleg minél közelebb gyártva és értékesítve, hiszen az utaztatásnak jelentős ökológiai lábnyoma van.

A lebomló zacskót is sokan keresik mint környezetbarát alternatívát, de sajnos amennyiben hulladéklerakóra kerül, ennek nincs nagy környezeti előnye, hiszen az oxigéntől elzárt környezetben az egyébként lebomló anyagok sem feltétlenül bomlanak le. A lebomló szemeteszsákok gyártásához viszont épp úgy hasznos erőforrásokat, például élelmiszerek termesztésére is alkalmas földterületet, édesvizet használnak fel, mint a nem lebomló társaikhoz. Ezzel szemben az újrahasznosított szemeteszsák esetében a bőségesen rendelkezésre álló másodlagos nyersanyagból készül termék.

Természetesen a legjobb az ha nem használunk szemeteszsákot. Ha ezt meg tudod oldani, akkor cselekedj így! Használhatsz régi zacskókat, vagy újságpapírral is kibélelheted a kukát. Vagy gyűjtheted a szemetet egyenesen a kukába, és néha kimoshatod azt. Arról nem is beszélve, ha annyira hulladékmentesen élsz, hogy már nincs is szükséged kukára, erre annyit tudunk mondani: Csak így tovább! ;) Viszont ha eddig még nem jutottál el, és szükséged van a szemeteszsákokra, akár például a társasház szabályai miatt, akkor az Ecoizm szemeteszsák a legkörnyezetbarátabb megoldás!

Értékelések (14)
Tamás - 2020.02.27. 09:26
Az elmúlt 2 évben kb 5-6 tekercset elhasználtam, egyszer nem szakadt ki nálam. Nyilván nem kell teletömni, illetve élesebb dolgokat nem dobunk ilyenbe. Számomra tökéletesen bevált.
Gizella - 2020.01.09. 15:46
Ez a termék csak felbosszantott... Eleve kicsi a 60 literes szemeteshez. Sokkal kisebb, szóval alig tudtuk beletenni úgy, hogy ne csússzon le az aljára folyamatosan. A fő probléme azonban az, hogy borzasztóan könnyen szakad, nem egyszer szakad ki az alja akkor is, ha alig volt benne valami. Én senkinek sem ajánlom ezt a terméket, nincs értelme, hogy újrahasznosított, mert néha duplán használtam, és még akkor is kiszakadt.
Tímea - 2020.01.02. 14:34
Sajnos könnyen szakad. :( Pedig nagyon megörültem neki, hogy újrahasznosított.
MÁRIA - 2019.10.04. 18:10
Két méretben vettem már szemeteszsákot, sajnos nem sokat bírnak, könnyen szakadnak, pedig sem fém, sem kartondoboz, semmi oda nem valót nem ilyen módon dobok ki, és "dugig" sem pakolom. További méretekben és mennyiségben terveztem belőle vásárolni (környezetvédelmi okból is) de egyelőre - a negatív tapasztalatok miatt - nem teszem.
Angéla - 2019.09.04. 07:44
Én szeretem. Sosem pakolom feszülésig, szerintem nincs az a zacsi ami azt kibírja...Lehetne belőle 25 l-es is, meg várom a kutyakaki felszedő újrahasznosított zacskót. :)
Gergely - 2019.04.20. 09:19
Alapvetően hiányzik egy méret a kollekcióból. Egy átlagos konyhai szemetes 20-25 literes. Régen lehetett ilyen zsákot kapni. Ennek hiányában legutóbb vettem 35 literest, de óriási. Más beszerzési forrás után fogunk nézni.
Anda - 2019.02.26. 23:34
Annyi negatív kommentet olvastam,hogy rendeltem 120 és 35 literes zsákból is. A 120 literest a kinti kukába tettem,egyelőre nem tudok nyilatkozni,de a 35 literessel az ég világon semmi problémám nem volt. A konzerves,fémhulladékos kukába tettem,konzerv, tető,minden megy bele,és nem szakadt szét,bírta a gyűrődést,pedig tele volt. Tegnap földet hordtam benne,mert eljött a tavaszi ültetés ideje és épp nem akadt szabad vödröm. Szóval nem tudodm,szerintem annyira azért nem silány,akadt már az utamba sokkal rosszabb is. Az egyetlen "negatívum" (??) hogy nem lehet összekötni,mert nincs benne az a húzóka. Nekem van kedvem,energiám,időm jelezni :)
Kata - 2018.11.20. 21:04
Szeretnék csatlakozni az előttem szólóhoz. A 60l-es zsák tényleg nagyon rossz minőségű ebből a termékből. Már hónapok óta használom (sajnos az előző itt vásárolt márkából elfogyott amikor rendeltem és Önök felajánlották, hogy ebből a márkából pótolják). Ha vagyok olyan botor, hogy nem dupla zsákot teszek a szemetesbe (pl.: ma), akkor bizony takaríthatok jó sokat, mert szörnyen gyorsan szakad a szemeteszsák még úgy is, hogy szinte csak félig van pakolva. Biztos vagyok benne, hogy más is volt így vele csak nem volt ideje/kedve/energiája jelezni a próblémát. Sajnálom, de én is kénytelen vagyok más megoldás után nézni, mert ez már nyagyon bosszantó.
Tóth Balázs (Zöldbolt) - 2018.10.02. 11:42
Kedves Magdolna, köszönjük válaszát! Felvesszük Önnel e-mailben a kapcsolatot, hogy megpróbáljuk kideríteni az Önök által használt termékek hibáját, és hogy mely méreteket érintette ez. Természetesen a kellemetlenségért kárpótolni is szeretnénk.
Magdolna - 2018.10.02. 07:36
Kedves Balázs! Sajnos nem túlzás amit leírtam. (Férjem épp most takarított megint össze, mert ahogy emelte ki a vödörből a zacskót, szétszakadt.) Újra próbálkozni nem fogunk, mert elsőre 4 csomaggal vettem és mindegyikkel szenvedünk. A régi fajta zacskókkal SOHA, SEMMI bajunk nem volt!!! Éles dolgokat nem dobunk a kukába, szelektíven gyűjtünk. Ez a konyhai hulladékos kukánk, de mint írtam, nagy méretű és lehet, hogy ez már nem bírja a súlyt. Ha esetleg lesz más, vagy visszatérne a régi, ismét önöktől vennék zacskót. Addig más megoldást keresek. (Régi törzsvásárló vagyok, mindent innen veszek.) Szép napot önöknek!
Tóth Balázs (ZÖLDBOLT) - 2018.10.01. 11:15
Kedves Tamás, kedves Magdolna! Azt mindenképpen túlzásnak tartjuk, hogy a termék silány minőségű volna. Rengeteget adtunk el már ezekből a szemetesekből, és itt kaptuk ezt az egyetlen negatív visszajelzést. Az tény, hogy a szemeteszsák anyag nyúlik nagy erő hatására, de (talán pont emiatt is) a szakadás nem jellemző rá, csak ha valami éles tárgy kiszúrja. Én azt javaslom, hogy tegyenek egy próbát a termékkel! :)
Ács Pál Tamás - 2018.09.30. 09:19
Régóta keresek itthon gyártott szemeteszsákot, az újrahasznosított alapanyagok még plusz előnyt is jelentenek, így nagyon kecsegtető ez az ajánlat. Zsákbamacskát azonban nem szívesen vesz az ember, szóval érdeklődnék, hogy sikerült-e orvosolni Magdolna által említett, a termék silány minőségével kapcsolatos problémákat.
Magdolna - 2018.09.04. 19:49
Sajnálattal tapasztalom, hogy ez a fajta zsák nagyon gyenge minőségű. 60 literest használunk, amibe már sok szemét fér, és sajnos nem bírja el a súlyt. Mire kiszedjük a vödörből a teli zsákot (nem csordultig van, hagyunk helyet az összekötésnek is), a zsák szétmállik. (szó szerint). Ömlik ki a szemét, nem győzzük összeszedni. Ezenkívül volt olyan csomag, amelyikből az összes zsák végig volt hasadva. Sajnálom, hogy megszűnt az előző típus, mert azt évekig használtuk, szerettük.
DrBacsCat - 2018.08.17. 08:46
Leírásnak megfelelő, ár érték arányban korrekt termék, ezt fogjuk használni a jövőben is.
Bővebb leírás

100%-ban szelektíven gyűjtött hulladékből készült szemeteszsák.

Színezékmentes.

Anyaga: újrafeldolgozott polietilén (REG-PE)

Anyagvastagság: 12 mikron

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír címke. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Magyarországon gyűjtött és újrahasznosított műanyagból készült zsákok.

Ajánljuk még Neked
Végre egy netes kihívás, amihez érdemes csatlakozni!

Végre egy netes kihívás, amihez érdemes csatlakozni!

Gyakran hallod azt a mondatot, hogy egy ember kevés a változáshoz? Olvasd el cikkünket egy olyan, egy hét alatt világméretűvé nőtt kezdeményezésről, amely egyetlen facebook-poszttal indult! Csatlakozz te is!
Tényleg a lebomló műanyag lenne a megoldás?

Tényleg a lebomló műanyag lenne a megoldás?

Lebomló műanyag. Ugye milyen jól hangzik? De miről is van szó valójában? Időnként felmerül a kérdés, hogy miért nincs például lebomló szemeteszsákunk? Válaszolunk. :)
15 újévi fogadalom egy zöldebb jövőért

15 újévi fogadalom egy zöldebb jövőért

Neked is van újévi fogadalmad? Szeretnél tenni Te is a környezet- és természetvédelemért? Összegyűjtöttünk neked néhány tippet, hogy segítsünk benne!