Ecoizm Újrahasznosított Szemeteszsák - 35 liter - 25 db

Népszerű
Ecoizm Újrahasznosított Szemeteszsák - 35 liter - 25 dbEcoizm Újrahasznosított Szemeteszsák - 35 liter - 25 db

Magyarországon begyűjtött szelektív hulladékból készült szemeteszsákok!

100% újrahasznosított, színezékmentes!

Több méretben készült, erős!

Gyártó: Ecoizm
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 25 db/tekercs
Értékelések: 3/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 339 Ft (267 Ft + áfa)
Egységár: 13,6 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ecoizm, saját márkás, erős szemeteszsákok újrahasznosított alapanyagból.

A zsákok Budapesten készülnek, helyileg begyűjtött polietilén hulladékból.

Miért ajánljuk nektek, hogy használjatok újrahasznosított műanyag szemeteszsákot?

Célunk a hulladékmentesség, a hulladékszegény életmód elősegítése minden lehetséges módon. Amíg a hulladékcsökkentésünk el nem éri a maximális szintet (azaz a teljes hulladékmentességet), addig bizony sok szelektíven gyűjtött hulladékot termelünk a háztartásainkban. A szelektív gyűjtésnek viszont csak akkor van értelme, ha a hulladékból hasznos új termék készül. Méghozzá lehetőleg minél közelebb gyártva és értékesítve, hiszen az utaztatásnak jelentős ökológiai lábnyoma van.

A lebomló zacskót is sokan keresik mint környezetbarát alternatívát, de sajnos amennyiben hulladéklerakóra kerül, ennek nincs nagy környezeti előnye, hiszen az oxigéntől elzárt környezetben az egyébként lebomló anyagok sem feltétlenül bomlanak le. A lebomló szemeteszsákok gyártásához viszont épp úgy hasznos erőforrásokat, például élelmiszerek termesztésére is alkalmas földterületet, édesvizet használnak fel, mint a nem lebomló társaikhoz. Ezzel szemben az újrahasznosított szemeteszsák esetében a bőségesen rendelkezésre álló másodlagos nyersanyagból készül termék.

Természetesen a legjobb az ha nem használunk szemeteszsákot. Ha ezt meg tudod oldani, akkor cselekedj így! Használhatsz régi zacskókat, vagy újságpapírral is kibélelheted a kukát. Vagy gyűjtheted a szemetet egyenesen a kukába, és néha kimoshatod azt. Arról nem is beszélve, ha annyira hulladékmentesen élsz, hogy már nincs is szükséged kukára, erre annyit tudunk mondani: Csak így tovább! ;) Viszont ha eddig még nem jutottál el, és szükséged van a szemeteszsákokra, akár például a társasház szabályai miatt, akkor az Ecoizm szemeteszsák a legkörnyezetbarátabb megoldás!

Értékelések (2)
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2021.11.12. 12:30
Kedves Ágnes! Az elmúlt időszakban sokat dolgoztunk a termék fejlesztésén. A régi széria kifutott, most már csak az új típusú szemeteszsákok vannak a raktárunkban. A termék most már nem szakad, mind az anyaga, mind a csomagolása megújult. Örülnénk neki, ha adna még egy esélyt ennek a terméknek! Ami a szagot illeti, a frissen gyártott műanyag termékeknek mindig van egy jellegzetes szaga, de ez a gyártási folyamatból következik. Vannak gyártók, akik további vegyszerekkel tompítják ezt a szagot, illetve léteznek illatosított szemeteszsákok is, de a hagyományos, nem újrahasznosított szemeteszsákoknak, vagy bármilyen új műanyag terméknek van egy jellegzetes műanyagszaga, ami például egy összecsukott kukazsák esetén nem tud "elillanni", így kinyitáskor érezhető lesz. Nem tervezzük illatosítani a szemeteszsákjainkat, de mivel a kukába kerül, talán nem okoz akkora gondot.
Ágnes - 2021.11.01. 12:06
Évek óta használom, de kezd elegem lenni belőle, hogy büdös és szakad. A perforálás mentén nehezen téphető, magasabban szakad el.
Bővebb leírás

100%-ban szelektíven gyűjtött hulladékből készült szemeteszsák.

Színezékmentes.

Anyaga: újrafeldolgozott polietilén (REG-PE)

Anyagvastagság: 12 mikron

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír címke. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Magyarországon gyűjtött és újrahasznosított műanyagból készült zsákok.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
15 újévi fogadalom egy zöldebb jövőért

15 újévi fogadalom egy zöldebb jövőért

Neked is van újévi fogadalmad? Szeretnél tenni Te is a környezet- és természetvédelemért? Összegyűjtöttünk neked néhány tippet, hogy segítsünk benne!