Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)

Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)
Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)Hydrophil bambusz fogköztisztító – 0,45mm (6 db)

100% bambusz nyél, BPA-mentes műanyag sörték!

A sörték kőolaj-mentesek, megújuló alapanyagból, ricinus olajból készülnek!

Vegán, fair, és a bambusz tulajdonsága miatt természetes módon antibakteriális hatású!

A mindennapos fogköztisztítás meghosszabbítja a fogak élettartamát, mivel a fogkefe által nehezen elérhető helyeket is tisztán tarthatod vele.

Mérete: ISO 1

A drót átmérője (drótszélesség): 0,45mm 

Gyártó: Hydrophil
Származás: Kína
Kiszerelés: 6 db
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 390 Ft (1 094 Ft + áfa)
Egységár: 231,7 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Környezetbarát, természetes alapanyagú bambusz fogköztisztító, BPA mentes, ricinusolajból készült műanyag sörtével, a biztonságos és alapos szájápolásért! 

Újrapapír kartonból készült dobozba van csomagolva.

Kinek, és miért érdemes fogköztisztítót használnia? Ez a cikk részletes választ ad az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

A megfelelő méret kiválasztása

Told be a fogköztisztítót a fogaid közé egy finom mozdulattal. Soha ne erőltesd. Ha nem tudod finoman betolni a kefét a fogaid közé, válassz kisebb méretet. Ha túl könnyen, a fogakat alig érintve becsúszik a fogköztisztító, válassz vastagabb méretet.

A fogköztisztító használata

Tedd a fogköztisztítót az ínyre és finoman told be a fogak közé. Ha jó méretet választottál, a kefe szinte magától becsúszik. Néhányszor tologasd vízszintesen előre és hátra a fogköztisztítót. A még jobb hatás érdekében, kissé döntsd meg a kefét, és tisztítsd "X" irányú mozdulattal.

A legjobb naponta egyszer tisztítani a fogközöket, de soha ne használj hozzá fogkrémet! Használat után a látod a lepedéket a fogköztisztító sörtéin, ezt könnyen eltávolíthatod vízzel. 1-2 hetente ajánlott cserélni a fogköztisztítót.

Fogköztisztítás után moss fogat a szokásos módon.

Ha bizonytalan vagy a fogköztisztító használatával kapcsolatban, kérdezd meg a fogorvosod. Minden fogsor egyedi. A szakorvos személyreszabott fogköztisztítási tanácsokkal lát majd el.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK a Hydrophil csapatától:

1. Mit jelent a név: Hydrophil?

Szerelmesek vagyunk a vízbe! A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető. Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, mi szeretnénk minél kevesebbet használni és szennyezni belőle.

A Hydrophil projekt célja, hogy tudatosan közelítsünk a víz témaköréhez. Éppen ezért olyan termékeket árulunk, amelyek vízsemlegesek, vegánok, és méltányos körülmények közül származnak.

2. Miért vízsemleges, vegán és méltányos?

A vízsemlegesség annyit jelent, hogy a termék a lehető legkevesebb víz felhasználásával készült: természetes alapanyagokat használunk, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt. Ezen túl pedig kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használunk, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben.

Nem akarunk szükségtelenül kárt okozni a világban, ezért a termékek nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon. Minden termék méltányos kereskedelemből származik, mivel hisszük, hogy a fair munka fair bért érdemel.

3. Miért adományozunk a Viva con Agua nevű civil szervezetnek?

A profit 10%-át a Viva con Agua nevű szervezetnek adományozzuk, ami a déli féltekén élő emberek tiszta ivóvízhez való hozzáféréséért küzd. Azért tesszük ezt, mert elképesztőnek tartjuk azt a tényt, hogy 2016-ban 780 millió ember számára még mindig nem volt elérhető a tiszta ivóvíz. Meg akarjuk tenni ami tőlünk telik, hogy ezt megváltoztassuk.

4. Miért kell minimalizálni a műanyaghulladékot?

Folyamatosan műanyagokkal vagyunk körülvéve, hiszen nagyon sokoldalú és olcsó ez az anyag. Azonban ellene szól, hogy nagyjából 500 év kell a lebomlásához. Az óceán felületének minden egyes négyzetkilométerére nagyjából 13.000 darab műanyag jut, amelyet az óceáni áramlatok sodornak szét minden égtáj felé. Ráadásul a legtöbb műanyag kőolajból készül, ezért tovább növeli a fosszilis erőforrások kiaknázását.

Mindezek miatt úgy gondoljuk, hogy a műanyagok további használatát erősen át kell gondolni, és radikálisan csökkenteni kell.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosított karton doboz. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Lebomló, megújuló anyagból készült bambusz nyelű fogköztisztító, nagyban csökkenti a műanyag hulladék mennyiségét a műanyag fogköztisztítókhoz képest.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Veszélyes a fogselyem? Nem, ha jól választasz.

Veszélyes a fogselyem? Nem, ha jól választasz.

Amerikai kutatók 11 különböző PFA-vegyület jelenlétét vizsgálták 178 olyan középkorú nő vérmintájában, akik önként jelentkeztek egy nagyobb szabású egészségügyi kutatáshoz. A vizsgálat arra jutott, hogy az egyes serpenyők tapadásmentességét és az egyes ruhák vízállóságát is biztosító anyagokból több van azok szervezetében, akik rendszeresen használnak bizonyos fogselymeket. Vendégírónk, Mester Emese dentálhigénikus most segít választani a természetes megoldások közül és megtanítja nektek a helyes használatukat is.
Mitől vízsemleges, vegán és méltányos a Hydrophil márka?

Mitől vízsemleges, vegán és méltányos a Hydrophil márka?

Klímasemleges bambusz fogkefék, kőolajmentes sörték, vízsemleges, vegán és méltányos termékek. Ez a Hydrophil!