Flexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek

- 13
Flexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptekFlexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek
Flexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptekFlexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptekFlexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptekFlexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptekFlexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptekFlexitáriánus étrend - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek

Térjünk át könnyedén a döntően növényi alapú étrendre a húsfélék és tejtermékek teljes kizárása nélkül!

Ha nem szeretnénk teljesen lemondani a húsfogyasztásról, de fontos az egészségünk és az, hogy az alapanyagok fenntartható forrásból származzanak, továbbá a környezetünk élhetőbb legyen, válasszuk a flexitáriánus étkezést.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 5 133 Ft (4 889 Ft + áfa)
Eredeti ár: 5 900 Ft Egységár: 5 133 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ha a családunkban, barátaink között vegán, vegetáriánus és húsevő egyaránt akad, nem kell többfélét főznünk: a legtöbb flexitáriánus receptet egy kis kreativitással mindenki ízlésére alakíthatjuk.

A Flexitáriánus étrend száz receptet tartalmaz, és ötleteket ad ahhoz is, hogyan gazdagítsuk ételeinket időnként minőségi hússal, hallal vagy tejtermékekkel.

Mit jelent a flexitarianizmus?

A flexitariánus kifejezés még a kilencvenes években jelent meg. A vegetariánus és a húsevő életmódot váltogatókra használják (angolul flexitarian vagy veggie-vore). A flexitariánus étrend széles spektrumon helyezkedik el a vegetariánus és a húsevő étrend közötti skálán. Van olyan flexitariánus, aki hat napig vegetariánus étrendet és etikát követ, a hetedik napon pedig megenged magának egy húsból készült fogást, de van, aki alkalomhoz, helyhez vagy beszerzési forráshoz köti a húsevést.

A flexitariánusok általában igyekeznek olyan húst fogyasztani, amely az állatjóléti elveket betartó termelőtől származik, és a környezetet nem károsító állattenyésztést támogatják. Vannak olyan felxitariánusok is, akik a vegetariánus étrendet csak hallal egészítik ki.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadja: HVG Kiadó Zrt.

Borító: Kemény kötés

Méret: 221x262 mm

Megjelenés: 2020. 05. 25.

Terjedelem: 256 oldal

ISBN: 9789633049365

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Hús? Vét? így teheted fenntarthatóvá!

Hús? Vét? így teheted fenntarthatóvá!

Nem szeretnél teljesen lemondani a húsfogyasztásról, mégis szeretnéd ha táplálkozási szokásaiddal minél kevésbé terhelnéd a környezetet? Mutatjuk, hogyan.