Marie Kondo: Tiszta öröm - A rendteremtés művészete

- 9
Marie Kondo: Tiszta öröm - A rendteremtés művészeteMarie Kondo: Tiszta öröm - A rendteremtés művészete

Gondold újra, rendszerezd életed! Marie Kondo könyve Neked szól, ha úgy érzed túl sok cucc vesz körül és egyszerűsíteni szeretnéd életedet.

Segít a rendteremtésben a "KonMari-módszer", képes útmutatóval.

Aki megfogadja a szerző tanácsait, nemcsak otthonában, de saját életében is felszámolhatja a káoszt és a rendetlenséget. Marie Kondo átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk.

Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 3 190 Ft (3 038 Ft + áfa)
Eredeti ár: 3 499 Ft Egységár: 3 190 Ft/db
kosárba
Termékleírás

"Ha jól bánsz a holmijaiddal,
jól fogsz bánni magaddal is."

 

A világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban: Marie Kondo útmutatóiból mára 6 millió példány kelt el 40 nyelven.

A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen kalauz ahhoz, hogy egyszerűbbé, átláthatóbbá és egyúttal boldogabbá tegyük mindennapjainkat. Aki megfogadja tanácsait, nemcsak otthonában, de saját életében is felszámolhatja a káoszt és a rendetlenséget.

Marie Kondo átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Elkalauzol a tökéletesen rendezett fiókok és szekrények világába, és lépésről lépésre, egyszerű illusztrációkkal mutatja be az ingek, nadrágok és zoknik hajtogatásának mesteri fortélyait. Ugyanakkor azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk. A KonMari néven elhíresült egyszerű módszerrel mindenki számára elérhető lesz a rendezett otthon, az átlátható tárolás és a hétköznapi tiszta öröm.

 

Belevetetted magad a rendrakásba? Átláthatóbbak a fiókjaid, könnyebben megtalálod, amit keresel és egyszerűbb a rend megtartása, de gyűlnek a kupacok is azokkal a dogokkal amiket kiselejteztél? Szerintünk arra is nagyon fontos odafigyelni, hogy a számodra már nem értékes, de másnak még használható tárgyak, ruhák és könyvek jó helyre, lehetőleg ne a szemétlerakóba kerüljenek. Adományozz, szervezz garázsvásárt és ismerkedj meg az Újrahasználati Központokkal! :)

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadja: Bookline Könyvek, 2017

A fordítás alapjául szolgáló kiadás:
Marie Kondo: Spark Joy - An illustrated master class on the art of organizing and tidying up

Fordította: Kurdiné Mohácsi Gabriella

ISBN: 9789634330929

Ajánljuk még Neked
Hova kerüljön a használt ruha? – Az adománybolt mint opció

Hova kerüljön a használt ruha? – Az adománybolt mint opció

Ugye Te sem dobod a feleslegessé vált ruhákat a kukába? Ez is környezetvédelem, hiszen így kevesebb lesz a hulladék!
Újrahasználati Központban jártunk

Újrahasználati Központban jártunk

Tetszett előző cikkünk a Szemléletformáló és Újrahasználati Központokról? Kíváncsi vagy, hogyan működnek a gyakorlatban? Képes élménybeszámolónkból kiderül!
Újrahasználati központok nyíltak Budapesten!

Újrahasználati központok nyíltak Budapesten!

Sok a kacat és nem tudod hová vidd? Vagy éppen fillérekért lenne szükséged pár dologra? Akkor látogasd meg a budapesti Újrahasználati Központok egyikét!