Szirmay Katalin • 2021.08.02 hétfő 14:23
"Azt szeretem, hogy a végeredmény kézzelfogható, sőt ott van a boltok polcain, a vásárlók asztalán. Jó érzés arra gondolni, hogy hasznos, amit csinálok, hogy felebarátaimat finomságokkal láthatom el." - Bemutatkozik Szilágyi Sándor, az Illaberek finomságok előállítója! Sanyival nagyon régóta együtt dolgozunk és mindig csodáltuk energikus és mosolygós személyiségét, kisugárzását. Ismerjétek meg Ti is!
Zöldbolt.hu • 2020.04.10 péntek 10:30
A megoldások, amik korábban jófej közösségi kezdeményezésnek, a zöldek által reklámozott opciónak tűntek, most az élelmiszer-biztonságot jelentik.
maradeknelkul.hu • 2019.12.19 csütörtök 10:20
Hasznos tippek, hogy az ünnepek alatt - se - kelljen kidobni ennivalót!
humusz.hu • 2018.10.12 péntek 12:30
Gyere el Te is! Tájékozódj, kérdezz, vidd hírét, változtass!
Zöldbolt.hu • 2016.05.30 hétfő 14:19
Nyílik a bodza, itt a szezonja! Még nem késő virágot gyűjteni és házilag illatos, ízletes szörpöt készíteni belőle. Gyerekek és édesszájú felnőttek örömére; kerti ünnepségek különleges italaként.
Index • 2016.01.03 vasárnap 11:13
A "Házikó" a hazánkban ma már alig létező kisüzemi családi vállalkozásokat szeretné fellendíteni, olyan formában, hogy az ő termékeiket alapul véve, az utolsó gabonáig visszakövethető ételeket állítanak elő üzemükben. Interjú a vállakozás alapítóival.
Biokultúra • 2014.10.10 péntek 11:12
Egy a Newcastle University (UK) által vezetett nemzetközi szakértőkből álló csoport bebizonyította, hogy az ökotermelésből származó terményekben és az ökoterményekből készült élelmiszerekben 60%-kal magasabb az antioxidáns tartalom, mint a konvencionális gazdálkodásból származó termékekben.
Zöld Nap Egyesület • 2010.10.22 péntek 00:00
Helyi termék. Egyre többször hallani a kifejezést, ám még nem nagyon tudjuk, mennyi mindent takar, mi mindennel fonódik össze a fogalom. Egy egyszerû, mosolygós hangulatú videofilm most segít összerendezni fejünkben a lényeget.