BrainBox - Környezetismeret

BrainBox - KörnyezetismeretBrainBox - Környezetismeret

"Játszunk együtt! Tanuljunk együtt!"

A BrainBox nemcsak remek szórakozás, hanem tanulás is egyben. A BrainBox Környzeteismeret kifejezetten családok számára készült, abból a célból, hogy az együtt játszás közben fejlődjön a játékosok megfigyelő képessége, memóriája és az alapvető környezet ismereteik.

Ajánlott életkor: 5 - 99 év
Játékosok száma: 1 - 6

Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 5 099 Ft (4 015 Ft + áfa)
Egységár: 5 099 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ez a nagyszerű társasjáték, ahogy minden nagyszerű játék, egy igen egyszerű koncepción alapszik. Mindössze annyit kell tenned, hogy 10 másodpercig figyelsz egy kártyát, aztán megválaszolod a dobókocka segítségével kidobott kérdést.

A BrainBox játékok népszerűek úgy a gyerekek körében, mint a családok és tanárok között is, mert nemcsak remek szórakozás, hanem tanulás is egyben. A BrainBox Környzeteismeret a kisiskolásoknak segít a tanulásban! Fejleszti a memóriát és az alapvető környezet ismereteket! Iskolai fejlesztéshez is ajánljuk!

Ismerd meg játszva a környezetedet!

Egy igazi kihívás az agynak! Húzz egy kártyát, nézd 10 másodpercig. Majd add át a kártyát egy másik játékosnak, guríts a dobókockával és ahányast dobsz, arra a kérdésre kell válaszolnod. Felolvassa a másik játékos a kérdést, ha helyesen válaszolsz, tartsd meg a kártyát. Gyűjtsd össze a legtöbb kártyát 10 perc alatt!

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Tartozékok: 56 db kártya, 1 db kártya szabályokkal, 1 db homokóra, 1 db dobókocka

A játék 70%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készült és csomagolt.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked