Kék, sárga, zöld - Oktatócsomag a felelős hulladékgazdálkodásért

Kék, sárga, zöld - Oktatócsomag a felelős hulladékgazdálkodásértKék, sárga, zöld - Oktatócsomag a felelős hulladékgazdálkodásért
Kék, sárga, zöld - Oktatócsomag a felelős hulladékgazdálkodásértKék, sárga, zöld - Oktatócsomag a felelős hulladékgazdálkodásértKék, sárga, zöld - Oktatócsomag a felelős hulladékgazdálkodásért

Az oktatócsomag óvodásoktól a középiskolás korosztályig terjedően jól használható a gyerekek felelős hulladékgazdálkodásának elősegítésére.

Célja: A felelős hulladékgazdálkodás megoldásait interaktív módon és életszerűen megismertetni a gyerekekkel az óvodásoktól a középiskolásokig.

Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 25 990 Ft (20 465 Ft + áfa)
Egységár: 25 990 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Az oktatócsomag foglalkozásai a felelős hulladékgazdálkodás egy-egy területére fókuszálnak, így a megelőzésre, az újrahasználatra, melyek mindenképpen prioritást élveznek a hétköznapjainkban egyre nagyobb népszerűsíégnek örvendő szelektív hulladékgyűjtéshez képest. A vezetőfüzet segítségével szakmai megalapozottsággal és könnyen megtarthatóvá válik a pedagógusok számára egy-egy foglalkozás, melyek a tanórák időkeretéhez igazodnak.Az oktatócsomag tartalma:

1 db pedagógusok számára készített vezetőfüzet

120 db hulladékábrát tartalmazó kártya

8 db szelektív hulladékgyűjtő edény

A Csalán Környezet-és Természetvédő Egyesület gondozásában készült oktató játék.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadta: Csalán Környezet-és Természetvédő Egyesület - 2018.
ISBN: 978-615-00-1138-7

Ajánljuk még Neked