A Mag-Maxx Szuperkoncentrátumok
A Mag-Maxx szuperkoncentrátumok készítésekor kizárólag vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta zöldségek és gyümölcsök kerülnek felhasználásra. Kézzel válogatva, kíméletes technológiával feldolgozva, aminek köszönhetően megmarad a gyümölcsök és zöldségek eredeti íze, természetes aromái és jótékony hatásai.
Nagy segítség azoknak a szülőknek, akik szeretnének több gyümölcsöt, zöldséget kínálni
Nagy segítség azoknak a szülőknek, akik szeretnének több gyümölcsöt, zöldséget kínálni, azonban gyermekük válogatós vagy rosszevő, esetleg egy-egy alapanyaggal szemben - például cékla - elutasító. Egy teáskanálnyi gyümölcskristály nagyszerű segítség és megoldás ezekben a helyzetekben, hiszen a finom és könnyen adagolható termékkel egyszerűen bevihető a számukra is szükséges egészségvédő vitaminok.
Legfontosabb szempontok
- Magas vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkező alapanyagokból készülnek a gyümölcs és zöldségkristályok.
- Egy-egy termék összeállításánál gondosan és magas szakértelemmel társítják össze az alapanyagokat, hogy azok kiegészítsék és erősítsék egymást, ezzel megvalósul az ún. szinergia=együtthatás, együttműködés. Például a céklában található vitaminoknak csupán 8-10 százaléka képes önmagában felszívódni, de sárgarépát hozzákeverve ez az arány 80 százalékra ugrik.
- Speciális eljárásnak* köszönhetően a felhasznált alapanyagokban található vitaminok, makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, melyre a szervezetnek szüksége van az egészséges működéséhez megtalálható a gyümölcs és zöldségkristályokban.
* Egy előemésztést végrehajtó baktériumokkal történő oltást követően a nyersanyagot több száz bár nyomás alatt kipréselik, így a fontos hatóanyagokat elkülönítik a felesleges rostoktól. Ezután a folyamatosan alacsony hőfokon tartott gyümölcsmasszát sűrítik, majd vákuumszárítás az utolsó fázis. A vákumszárítás során a légtérben minél alacsonyabb a légnyomás, a víz annál alacsonyabb hőfokon forr fel – ezért könnyű például a magashegységekben levest főzni. Ha ehhez hasonlóan csökken a légnyomást az edényben, a nyersanyag egészen alacsony hőfokon képes forrásnak indulni, így elpárolog a felesleges víz, miközben a gyümölcsök tápértéke változatlan marad. - forrás: MagMaxx
Összetevők: csipkebogyó, gránátalma, cékla, maltodextrin, meggy, szőlő, ananász, tőzegáfonya, fekete ribizli, fekete áfonya, bodzavirág, fekete bodza, homoktövis, narancs, sárgarépa, alma
Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat
Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárol
Tudj meg többet a fenntartható egészségedről
Szeretnél egészséges és szép barna bőrt nyáron? Olvasd el a Zöldbolt útmutatóját: Ezeket edd, ha egészséges és barna bőrre vágysz! Fedezd fel, mely ételek segíthetnek abban, hogy bőröd ragyogó és egészséges maradjon, miközben természetes módon elősegítik a barnulást.
Ha a gyerekek étkezéséről van szó, nemcsak az egészség, de a környezettudatosság is fontos. A Gyerekkonyha az egészség és a környezetvédelem jegyében cikkünk ötleteket ad arra, hogyan teheted a gyerekek étkezését egészségesebbé és fenntarthatóbbá. Tanácsokat kapsz arról, milyen ételeket válassz, hogy a kicsik is jól érezzék magukat, miközben a bolygónkra is vigyázol."
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!