Redecker Cserélhető fejű fa mosogatókefe

Népszerű
Redecker Cserélhető fejű fa mosogatókefeRedecker Cserélhető fejű fa mosogatókefe
Redecker Cserélhető fejű fa mosogatókefeRedecker Cserélhető fejű fa mosogatókefe

Fanyelű mosogatókefe növényi rostból készült sörtékkel, cserélhető fejjel.

Ø 4 cm

Váltsd le a műanyag szivacsokat erre a 100% lebomló és szelektálható anyagokból készült, hulladékmentes kefére!

Tégy egy újabb lépést a hulladékmentes élet felé!

Gyártó: Redecker
Származás: Németország
Értékelések: 4.75/5   4 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 090 Ft (858 Ft + áfa)
Egységár: 1 090 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ha hulladékmentes háztartást szeretnél, nehéz megoldani a szivacsok problémáját. Azonban ha ezt a mosogatókefét választod, akkor csak a fejet kell időnként cserélni, és még az is komposztálható. A nyelet nem fogod egyhamar eldobni, de ha egyszer elhasználódna, akkor szelektálhatod a benne lévő fémet, és komposztálhatod a fát. Így aztán minden bennemarad a körforgásban!

A termék élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után hagyd szellős helyen megszáradni.

Anyaga: Német fenntartható erdőgazdálkodásból származó kezeletlen bükkfából és fémből készült nyél, fibrisz rostok. A fibrisz mexikói agavék egyik fajtájának leveléből készül. Jól megtartja a formáját, ideális lebomló alapanyag különböző súroló és mosogatókefékben.

Mérete: A fej átmérője a fa résznél 4 cm, a sörtés rész átmérője ~7cm. A mosogatókefe teljes hossza 25 cm.

A fej cseréje: A fej könnyen cserélhető. A nyél fej felőli végén végén található egy fém pánt, ami szorosra húzza a foglalatot a fej körül. Ezt hátra kell húzni, így meglazul a foglalat, és ki lehet cserélni a fejet. Ezután csak újra szorosra kell húzni a pántot, és kész is a csere.

Vegán termék!

Az 1935-ben alapított Redecker egy német családi vállalkozás. Magas minőségű, természetes alapanyagú kézműves keféik és más eszközeik tökéletesek azok számára, akik szeretnék száműzni életükből a műanyagot és csökkentenék a hulladék mennyiségét háztartásukban.

Értékelések (4)
Regi - 2021.08.09. 14:47
Teljes mértékben helyettesíteni tudja a mosogatószivacsot és hosszabb poharakba is könnyen be lehet érni vele. Maradéktalanul tisztít. Meg vagyok vele elégedve. (Az egyetlen oka, hogy 4/5-ös értékelést kapott, hogy a szálak gyakran szétcsúsznak (nem csak akkor, ha erősen nyomom), ami miatt számomra nehezebb az "irányítás".)
Zsuzsa - 2019.08.07. 12:41
Azt szeretném kérdezni, hogy az elhasználódott fejet hova lehet kidobni? A szelektív kukák papír rekeszébe? Vagy komposztba?
Annamária - 2018.11.24. 19:14
Nagyon jól használható, szeretem! A sörtéi beférnek a kicsi résekbe is, a rúd segítségével erősen lehet súrolni vele.
Szilvia - 2018.02.12. 18:01
Nagyon könnyű használni, pedig eleinte tartottam tőle, hogy furcsa lesz a szivaccsal való mosogatáshoz képest. Jól beér a kis résekbe is, pl. a műanyag éthordók tetejénél. Nem habzik annyira a mosogatószer, mint a szivacsoknál, de ugyanolyan jól tisztít. Puha a sörtéje, jól hajlik mindenfelé. :) Egy hónapos használat után ugyanolyan a formája, szerintem nem kell egyhamar cserélnem a fejét!
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

Az eldobható, műanyagból készült mosogatószivacsok és kefék természetes, lebomló és szelektálható anyagokból készült alternatívája. Vegán termék!

Kapcsolódó termékek
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Vélemény: Környezetbarát mosogatás

Vélemény: Környezetbarát mosogatás

"Azon emberek táborát erősítem, akik nem szeretnek mosogatni. Hát ez most sem változott, viszont az újdonság ereje legalább kicsit elterelte a figyelmem, és inkább voltam izgatott, mintsem unott." Timi a csend/élet magazintól kipróbálta műanyagmentes július apropóján a szilárd mosogatószappant és a lebomló törlőkendőt. :)
Mosogass tökkel!

Mosogass tökkel!

Első pillantásra egyszerű töknek néznéd, pedig annál sokkal többet tud...
Megállítanák a Földközi-tenger felé áramló műanyagtömeget

Megállítanák a Földközi-tenger felé áramló műanyagtömeget

A Földközi- és a Balti-tenger a világ leginkább műanyagszennyezett területei közé tartoznak. Az EU új programja cégek és egyetemek együttműködése által olyan technológiák kifejlesztését tűzte ki célul, melyek kiszűrik a szennyvíztisztítókból és természetes vizekből beáramló szennyezést.
Zöld Kalandozások előadássorozat

Zöld Kalandozások előadássorozat

Zöldítenél? Érdekelnek a környezeti problémák? Szívesen beszélgetnél erről a témáról hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel? Látogass el a Zöld Kalandozások előadásaira!