BUKKI Öko méhviasz szülinapi gyertya, nagy (20 db)

BUKKI Öko méhviasz szülinapi gyertya, nagy (20 db)BUKKI Öko méhviasz szülinapi gyertya, nagy (20 db)
BUKKI Öko méhviasz szülinapi gyertya, nagy (20 db)BUKKI Öko méhviasz szülinapi gyertya, nagy (20 db)BUKKI Öko méhviasz szülinapi gyertya, nagy (20 db)BUKKI Öko méhviasz szülinapi gyertya, nagy (20 db)BUKKI Öko méhviasz szülinapi gyertya, nagy (20 db)

Nem szívesen égetnél kőolajat a lakásodban? A kőolaj-alapú paraffin gyertya helyett válaszd inkább ezeket a hazai méhviaszból, kézzel készült, újrahasznosított papírba csomagolt gyertyákat!

Környezetbarát méhviasz szülinapi gyertya termelői méhviaszból, újrahasznosított papírba csomagolva.

Magyarországon készült kézműves termék. Hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz, viszont a méhviasz miatt mézillatú gyertya!

A doboz tartalma: 20 db méhviasz kis szülinapi gyertya 

A gyertyák mérete: 0,5 cm átmérő x 23 cm magasság 

Melegre érzékeny - a nyári szezonban kiszállítással nem rendelhető!

Boltjainkban a nyári szezonban is kapható.

Gyártó: BUKKI Candles
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 20 db/csomag
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 4 990 Ft (3 929 Ft + áfa)
Egységár: 249,5 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ezek a 100% magyar méhviaszból készült születésnapi gyertyák gyönyörűen, cseppmentesen égnek, méltóképpen kiegészítve az ünnepelt tortáját. 

Paraméterek:

Tartalom: 20 db méhviasz nagy szülinapi gyertya/ doboz

Súly: ~ 12 gr/ szülinapi gyertya

Égésidő: ~ 1,5 óra/ szülinapi gyertya

Átmérő: 0,5 cm

Magasság: 23 cm

Minden egyes darab kézell öntött és faragott, pamut kanócot házilag viaszolják és vágják méretre a harsányi Ökogyertya Műhelyben.

Ennek a gyertyának a használatával elfelejtheted a lelkiismeret-furdalást, mert alapanyaga 100%-ban Magyarországon készült termelői méhviasz. A teljes csomagolás újrahasznosítható.

A gyertya használatával kapcsolatos tanácsokat a Bővebb információ-ra kattintva találsz.

Gyertyaválasztásoddal magad is teszel a klímaváltozás ellen, mivel a BUKKI gyertya manufaktúra minden egyes eladott termék árából 100 forintot a Bükk élővilágának megőrzésére fordít, vagyis a Magyar Madártani Egyesület Bükki Helyi Csoportjának adományoz. 

A BUKKI gyertya alkotói többek között azért is választották a gyertyakészítést, mint tevékenységet, mert itt gyakorlatilag semmi nem vész kárba, a viaszt újraolvasztják, a kanócot méretre vágják, a csomagolóanyagnak pedig papírt használnak, melynek alapanyaga több, mint 90%-ban újrahasznosított papír. A teljes csomagolóanyag újrahasznosítható vagy komposztálható.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Ennek a pár tanácsnak a betartásával meghosszabbítod a gyertya élettartamát, és biztonságosan tudod használni:

  • A gyertyát, ha meggyújtottuk, ne hagyjuk felügyelet nélkül és ha tartósabb ideig nem tartózkodunk az adott helyiségben, ahol használjuk, inkább oltsuk el.
  • Helyezd a gyertyát egy vízszintes, tűzálló felületre távol a huzattól, gyerekektől, háziállatoktól, függönytől, stb.
  • A gyertyákat próbáld meg úgy elhelyezni, hogy minél kevésbé érje a fény. A gyertyák nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, sem kémiai stabilizátort, sem egyéb színezéket, állagjavítót. Előfordulhat, hogy fény hatására a gyertya kissé megsárgul, de ez nem befolyásolja a gyertya mindennapi használatát.
  • A kanócot időnként nem árt visszacsípni, mert kezeletlen pamut kanócot használunk gyertyáinkhoz, mely nem önelégő.
Környezeti információ

Csomagolása:

A csomagolás papírból készült (az alapanyag több, mint 90% újrahasznosított papír), teljesen újrahasznosítható. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Kőolajmentes gyertya, 100% természetes alapanyagból. A mécseseket utántöltve teljesen hulladékmentes alternatívát kínál az eldobható teamécseshez képest. Hazai, kézműves termék.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked