Ökuka (Recobin) MINI szelektív kuka - angol felirattal

Ökuka (Recobin) MINI szelektív kuka - angol felirattalÖkuka (Recobin) MINI szelektív kuka - angol felirattal
Ökuka (Recobin) MINI szelektív kuka - angol felirattalÖkuka (Recobin) MINI szelektív kuka - angol felirattalÖkuka (Recobin) MINI szelektív kuka - angol felirattal

Ökuka MINI, az újrahasznosított, erősített karton alapanyagból készült OFFICE modell 'kistestvére'. Ideális szelektív gyűjtő otthonra, kisebb irodába, kényelmesen helyezhető asztal alá.

Erősített hullámkartonból készült beltéri szelektív  hulladékgyűjtők, melyek megjelenésükben és funkciójukban is fenntarthatók, életciklusuk végén maguk is újrahasznosíthatók.

Vízhatlan, kasírozott tetejű hulladékgyűjtő edények.

48 cm magas, 20 cm széles

Angol felirattal!

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Termékváltozatok
paperplastic
Raktárinformáció
Rendelhető
kedvencekhez
Ár: 2 990 Ft (2 354 Ft + áfa)
Egységár: 2 990 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Az Ökuka (Recobin) MINI alkalmas bármely szelektíven gyűjthető komponens (pl. papír, fém, műanyag) gyűjtésére, kis helyigényűek, modulosak. Gyártásuk környezetbarát, alacsony energiaigényű.Leírás: Környezetbarát alternatíva bármilyen műanyagból vagy fémből készült szelektív edénnyel szemben. Tartós alapanyagának köszönhetően akár 1,5-2 évig is használható, majd az életciklusa végén maga a gyűjtő is újrahasznosítható. Tető része vízhatlanított, nedves ronggyal tisztán tartható.

A kuka teste és teteje különálló, a kukába való zsákot a tető rész rögzíti a testhez. Az egységcsomagban szelektív kuka lapra szerelten érkezik, az összeállítást önzáró fülek segítik, ezért aznem igényel segédeszközt vagy ragasztóanyagot. 

Csomagolás: a termék a 'nulla hulladék' elv jegyében egy 100% újrahasznosított műanyag (PET) zsákban kapható, amely egyben kukazsák is, Az extra erős zsák megvédi a kukát a belső nedvességtől.

A termék lapra szerelten kapható. Az összeállítást önzáró fülek segítik, ezért nem igényel ragasztóanyagot, az egyes lépéseket a vevőtájékoztatón szemléltetjük.

Alapanyag: 5 rétegű erősített hullámkarton, amely FSC (Forest Stewardship Council) minősítéssel rendelkezik.

Műszaki mérettáblázat:
Méret: (a gyűjtő tetejénél): 205mm x 205mm
Magasság: 480 mm

Űrtartalom: 20 liter

 

A CSOMAG TARTALMA
1 db Ökuka MINI gyűjtőtest
1 db Ökuka gyűjtő tető, PAPER, PLASTIC, TRASH felirattal (anyaga újrahasznosított karton)
1 db vevőtájékoztató és összeállítási útmutató
A csomagolás:100% újrahasznosított PET


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
A gyűjtő kizárólag beltéri szelektív illetve vegyes hulladékgyűjtésre alkalmas. A gyűjtéshez az ÖkukaMINI modellbe 30 literes zsákot kell helyezni. A termék nem vízhatlan, ezért elhelyezését olyan helyen javasoljuk, ahol folyadék/nedvesség nem érheti. 

TÁROLÁS:
Tárolását zárt helyiségben javasoljuk, 10-25˚C-on, 50-70% relatív nedvességtartalom mellett. A nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért a gyártó nem vállal felelősséget.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható PP műanyag csomagolásban. Kérjük használd újra szemeteszsákként, majd dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Újrahasznosított kartonpapírból, Magyarországon készült szelektív hulladékgyűjtő. Életciklusa végén maga a gyűjtő is újrahasznosítható. A szelektív hulladékgyűjtéssel csökkentjük a hulladéklerakók terhelését, emellett újrahasznosítható alapanyagot biztosítunk az ipar számára. Így kevesebb energiát és elsődleges nyersanyagot használunk fel.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked