Ecoizm Újrahasznosított Szemeteszsák - 10 liter - 25 db

Népszerű
Ecoizm Újrahasznosított Szemeteszsák - 10 liter - 25 dbEcoizm Újrahasznosított Szemeteszsák - 10 liter - 25 db

100% újrahasznosított műanyagból készült szemeteszsák.

35x45cm ~ 10 liter.

Magyarországon begyűjtött szelektív hulladékból készült szemeteszsák.

A termék színe a szeleketíven begyűjtött hulladék színétől függően állandóan változó, nem átlátszó!

Gyártó: Ecoizm
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 25 db/tekercs
Értékelések: 2.67/5   2 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 199 Ft (157 Ft + áfa)
Egységár: 8 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ecoizm saját márkás, erős szemeteszsákok újrahasznosított alapanyagból.

A zsákok Budapesten készülnek, helyileg begyűjtött polietilén hulladékból.

Miért ajánljuk nektek, hogy használjatok újrahasznosított műanyag szemeteszsákot?

Célunk a hulladékmentesség, a hulladékszegény életmód elősegítése minden lehetséges módon. Amíg a hulladékcsökkentésünk el nem éri a maximális szintet (azaz a teljes hulladékmentességet), addig bizony sok szelektíven gyűjtött hulladékot termelünk a háztartásainkban. A szelektív gyűjtésnek viszont csak akkor van értelme, ha a hulladékból hasznos új termék készül. Méghozzá lehetőleg minél közelebb gyártva és értékesítve, hiszen az utaztatásnak jelentős ökológiai lábnyoma van.

A lebomló zacskót is sokan keresik mint környezetbarát alternatívát, de sajnos amennyiben hulladéklerakóra kerül, ennek nincs nagy környezeti előnye, hiszen az oxigéntől elzárt környezetben az egyébként lebomló anyagok sem feltétlenül bomlanak le. A lebomló szemeteszsákok gyártásához viszont épp úgy hasznos erőforrásokat, például élelmiszerek termesztésére is alkalmas földterületet, édesvizet használnak fel, mint a nem lebomló társaikhoz. Ezzel szemben az újrahasznosított szemeteszsák esetében a bőségesen rendelkezésre álló másodlagos nyersanyagból készül termék.

Természetesen a legjobb az ha nem használunk szemeteszsákot. Ha ezt meg tudod oldani, akkor cselekedj így! Használhatsz régi zacskókat, vagy újságpapírral is kibélelheted a kukát. Vagy gyűjtheted a szemetet egyenesen a kukába, és néha kimoshatod azt. Arról nem is beszélve, ha annyira hulladékmentesen élsz, hogy már nincs is szükséged kukára, erre annyit tudunk mondani: Csak így tovább! ;) Viszont ha eddig még nem jutottál el, és szükséged van a szemeteszsákokra, akár például a társasház szabályai miatt, akkor az Ecoizm szemeteszsák a legkörnyezetbarátabb megoldás!

Értékelések (3)
Ágnes - 2021.04.26. 10:21
Három éve használjuk ezt a szemeteszsákot a Zöldboltos 2*25 literes szelektív hulladékgyűjtőhöz. Eddig semmi gond nem volt vele, tökéletesen működik.
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2021.04.06. 15:22
Kedves Hanna! A szemeteszsákok igen népszerű termékeink, a havi több, mint ezer eladott csomagra csak elenyésző mértékben akad panasz az elégedett felhasználók számához képest. Elképzelhető, hogy a kiszakadást illetően gyártási hibáról lehet szó, emailben felvesszük Önnel a kapcsolatot! A zacskó méretén nem tudunk változtatni, ezek sablon méretek, de köszönettel fogadtuk a visszajelzést!
Hanna - 2021.04.01. 22:36
10 és 35l-es kiszerelésben is használhatatlan. A zsákok túl szélesek és nem elég magasak, így alig lehet bele pakolni. De még azt a keveset se bírja el. Konkrétan mindegyik kiszakadt akármennyire is keveset raktunk már bele a végén. Még a dupla zacsik is kiszakadtak. Sajnálom, de ezt a terméket nem ajánlom senkinek, ellenben az összes többi termék szuper amit itt vettünk.
Bővebb leírás

100%-ban szelektíven gyűjtött hulladékből készült szemeteszsák.

Színezékmentes - hozzáadott színezéket nem tartalmaz, színe az alapanyag hulladéktól függen változó, nem átlátszó!

Anyaga: újrafeldolgozott polietilén (REG-PE)

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír címke. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Magyarországon gyűjtött és újrahasznosított műanyagból készült zsákok.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Tényleg a lebomló műanyag lenne a megoldás?

Tényleg a lebomló műanyag lenne a megoldás?

Lebomló műanyag. Ugye milyen jól hangzik? De miről is van szó valójában? Időnként felmerül a kérdés, hogy miért nincs például lebomló szemeteszsákunk? Válaszolunk. :)