Kreidezeit Pigmentek

Kreidezeit PigmentekKreidezeit Pigmentek

Évezredek óta ismert és bevált kiváló minőségű ásványi- és földpigmentek, melyek a szintetikus társaiknál egészségesebb és tartósabb alternatívát nyújtanak. A pigmentek egymással tetszés szerint keverhetők, így szinte bármilyen színárnyalat előállítható.

Elsősorban KREIDEZEIT festékek, olajok és viaszok színezésére ajánljuk, de egyéb célra is kiválóan alkalmasak.

Szállítás: 1 héten belül.

Gyártó: Kreidezeit
Kiszerelés: 75 g
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Termékváltozatok
aranyokkerbarna umbrafeketésbarna umbrakakaóbarna umbrakekizöld umbrakróm-oxid zöldkék spinellmenta spinellnapsárganarancs spinellnarancsokkeroxid narancssiena-i barnasiena-i fahéjbarnasiena-i vörössárga okkersárga spinellsötétbarna umbra (625)titánfehértürkiz spinellultramarin ibolyaultramarin kékvas-oxid barnavas-oxid bordó (180)vas-oxid fakóvörösvas-oxid feketevas-oxid narancsvörösvas-oxid sárga (420)vas-oxid sötétsárgavas-oxid vörös (130)vörös okkervörösbarna umbravöröses umbrazöld spinellzöld umbrazöldesbarna umbra (635)őzbarna umbra
Raktárinformáció
Raktáron

Megvásárolható az alábbi üzletekben

  • Webáruház
  • Budapest
  • Veszprém
kedvencekhez
Ár: 2 025 Ft (1 594 Ft + áfa)
Egységár: 27 Ft/1 g
kosárba
Termékleírás

A pigmentekkel Kreidezeit fal és fa festékeink színezhetőek, a festékbe 0-15 %-ban bekeverve.

A pigmentválaszték színei itt megtekinthetőek.

 

A pigmentek a fenti kiszerelésektől eltérő, nagyobb kiszerelésekben is megrendelhetők, fajlagosan jóval kedvezőbb árakon!
Ezzel kapcsolatban érdeklődjön az info(kukac)zoldbolt(pont)hu e-mail címen!

 

Leírás:
Évszázadok/évezredek óta ismert és bevált kiváló minőségű ásványi- és földpigmentek, melyek a szintetikus társaiknál -a környezetre és a felhasználókra is- egészségesebb alternatívát jelentenek. A pigmentek egymással tetszés szerint keverhetők, így szinte bármilyen színárnyalat előállítható.

Felhasználási területek:
A pigmentek elsődleges felhasználási köre a Kreidezeit festékek színezése. A bekeverési arányokat a termékek adatlapján szereplő adatok figyelembevételével mindenki maga dönti el. A várható színhatásra nézve a honlapunkon található letölthető színminták (Festékek, olajok, viaszok/Színminták) adnak tájékoztatást.

Pigmentjeinkel az alábbi termékek színezhetők:

-beltéri falfestékek: Enyvesfesték, Márványlisztes kazeinfesték, vega Márványlisztes falfesték, Mészfesték
-vakolatok: Mészglett, Tartós mészvakolatok, Velencei stucco, Tadelakt
-fakezelés: Kültéri falazúr, Keményolaj PURE SOLID, Kemény faolaj, Kemény padóolaj, Rongyviasz, Pórsáfrányviasz

További részletekért olvasd el cikkeinket a környezetbarát festékekről: Első részMásodik rész

Értékelések (4)
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2019.12.17. 11:43
Kedves Margó! Köszönjük a kérdést! Küldünk emailben egy színtáblázatot. Beltéri felületre literenként maximum 100g pigmentet, kültérre literenként maximum 7,5g pigmentet ajánl a gyártó (A és C oszlop a táblázatban, amit küldök).
Margó - 2019.12.12. 20:08
Tisztelt Zöldbolt! Érdeklődöm, hogy a Kreidzeit mészfestékhez milyen mennyiségben kell a Kreidzeit pigmenteket keverni. A 0-15%-ot láttam, de nem tudom értelmezni, mert a festék literben, a pigment meg grammban van megadva. Mondjuk 20 liter mészfestékhez pasztell szín eléréséhez mennyi pigmentet ajánlanak?
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2015.08.07. 12:15
Kedves Renáta, mit szeretne vele színezni? Falfestéket vagy a fára/fémre való színes fedőfestéket?
Renáta - 2015.08.05. 12:03
Nincs elérhető színpaletta? Olyan jó volna.
Környezeti információ

Csomagolása: PP műanyag tégelyben. Kérjük használat után, amennyiben teljesen kiürítetted a dobozt, dobd szelektív hulladékgyűjtőbe! Elsődleges környezeti előnye: Kémiailag nem, vagy csak kis mértékben módosított, nagyrészt újratermelődő alapanyagokból ké

Címkék
Pigment
Ajánljuk még Neked
Természetes felületkezelő anyagok: olajok, viaszok

Természetes felületkezelő anyagok: olajok, viaszok

A természetes, növényi alapú festékeken túl az olajok és viaszok is hagyományos felületkezelő anyagok. Bár ezeket az évszázadok óta használt szereket a modern vegyipari termékek háttérbe szorították, mostanában kezdik újra felfedezni az egészségesebb és környezetkímélőbb alternatívákat keresők.
Természetes festékek

Természetes festékek

Itt a nyár, sokan – otthon, iskolában, óvodában - ilyenkor állnak neki az esedékes tisztasági festésnek. Érdemes odafigyelni arra, milyen terméket használunk, hisz nem mindegy, hogy vegyi anyagokkal szennyezett vagy azoktól mentes levegőben töltjük napjainkat a négy fal között.
Let's Colour Magyarország!

Let's Colour Magyarország!

Magyarországon igen sok a színehagyott köztér és épület. Márpedig színek nélkül halott a falu, a város, az utca. A sok szürke, barna, fekete rombolja életminõségünket, rontja hangulatunkat. A Let's Colour Településszépítõ Egyesület ezért most pályázatot ír ki környezetünk színesítésére.