Sári és Nemszemétke (mesekönyv és munkafüzet)

- 11
Sári és Nemszemétke (mesekönyv és munkafüzet)Sári és Nemszemétke (mesekönyv és munkafüzet)
A „Sári és a Nemszemétke” című könyv érdekessége, hogy foglalkoztató könyv, és mesekönyv is egyszerre. Eme gyermekirodalom nagyon sok aktuális problémával foglalkozik, központi témája pedig a környezetvédelem. Legfontosabb területe, amelyet érint a hulladék feldolgozás.  Rengeteg zöldinformáció található benne, amit a felnőttek és a gyerekek is alkalmazhatnak, és megtanulhatnak a tudatosabb életforma alkalmazásához.
Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 2-3 nap
Csomagpont
szállítás 3-4 nap
Budapesti bolt
átvehető
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 2 590 Ft (2 467 Ft + áfa)
Eredeti ár: 2 900 Ft Egységár: 2 590 Ft/db
kosárba
Termékleírás
A szerző ma trendinek mondható és izgalmas módon irányítja a cselekményvezetést, hiszen a történetekben a gyerekek oldják meg a felnőttek által elrontott, vagy rosszul kezelt élethelyzetet. A könyvecskéhez járó munkafüzet az olvasottak gyakorlatban való alkalmazását segíti: „megtanítani Robit, Aput, Anyut, hogy ne dobjanak ki mindent”.

A Magyar Gyerekkönyvkiadók Egyesülése által két évente meghirdetett ARANYVACKOR pályázat 2011-es nyertese, a szakmai zsűri fődíja és a Cerkabella Könyvkiadó különdíja.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadja: Cerkabella Könyvkiadó, 2011
Oldalszám: 60
Kötésmód: kemény kötés

Ajánljuk még Neked
Zöld gyerekjátékok ajándékba

Zöld gyerekjátékok ajándékba

Ha szeretnéd olyan ajándékkal meglepni a gyereket, mely kicsit közelebb viszi őt a környezet és a természet védelméhez, számos tematikus játék közül választhatsz!
Télváró ruhacserebere

Télváró ruhacserebere

Nem fér már a szekrénybe? Felesleges? Ne dobd ki, inkább add tovább! Vegyél részt a HellóAnyu novemberi cserebere börzéjén! Felnőtt és gyerekruhák, mesekönyvek, játékok... próbáld ki Te is!
Nálatok nõnek-e még égigérõ paszulyok?

Nálatok nõnek-e még égigérõ paszulyok?

163 mese két kötetben haszonnövényeink sokféleségérõl. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Biodiverzitás osztálya 2008-ban országos meseíró pályázatot hirdetett haszonnövényeink sokféleségérõl Nálatok nõnek-e még égigérõ paszulyok? címmel. Érkeztek alkotások felnõttektõl, diákoktól, óvodákból, iskolákból, ahol az óvónõ, a tanító fogalmazta a mesét, és a gyerekek készítették hozzá a rajzokat. A felhívásra beérkezett csaknem ezer pályamû közül a szakmai zsûri választotta ki a legjobbakat. Kiadja: Föld Napja Alapítvány (2009)