Zöld krajcár

Zöld krajcárZöld krajcár

Hogyan óvjuk meg magunkat és a környezetünket ebben a rohanó világban?
Eköré a kérdés köré csoportosítja témáit ez a kiadvány, olyan válaszokat adva, melyek nem a "vegyünk többet és nagyobbat" elvből táplálkozik. Apró trükkök, értékes tapasztalatok életünk minden területére.

Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 590 Ft (562 Ft + áfa)
Egységár: 590 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A Zöld krajcár minden háztartás elmaradhatatlan és legalapvetőbb kihívásaira kínál világos formában egyszerű megoldásokat. A füzetben található módszerek környezetbarátabb, egészségesebb és - nem utolsó sorban - pénztárcakímélőbb utat nyitnak meg előttünk a drága és erős tisztítószerek illetve nagyteljesítményű gépek használatánál.

Milyen feladatok várnak ránk otthonunkban tavasszal, nyáron, ősszel, télen, és egész évben? Sorra vehetjük a tavaszi nagytakarítás, sütés-főzés, nagymosás, nyáron a hűtés, ősszel a fűtés-szigetelés, télen a világítás valamint az elektronika használatához és a mindenkori tisztálkodáshoz nyújtott hasznos tanácsokat, krajcáros tippeket, "zöld trükköket".

A kiadvány tartalmaz továbbá egy rövidke listát különböző hulladékátvevők (pl. használt étolaj, fénycsövek) vagy egyéb hasznos szolgáltatók, lelőhelyek elérhetőségéről.

Itt az ideje számos praktikus ötlet kipróbálásának, melyekkel jobban óvjuk környezetünket, és saját egészségünket is!

Kiadó: Ökoszolgálat Alapítvány, 2008.
Szerkesztő: Bóbis Ildikó

A könyv újrahasznosított papírból készült.

Értékelések (1)
Diána - 2015.08.28. 20:57
Nagyszerű ötletek vannak ebben a könyvben!
Bővebb leírás

Kiadó: Ökoszolgálat Alapítvány, 2008.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Nyíri Zsuzsanna: Háztartásunk kémiája

Nyíri Zsuzsanna: Háztartásunk kémiája

"A könyv melyet a kezében tart a kedves olvasó, útmutatóul szolgál azoknak, akik szeretnék háztartásuk tisztítását csupán néhány, környezetbarát vegyszerrel megoldani. Megtanulhatjuk belõle, hogy a kémia alapjainak ismerete mennyire fontos a mindennapjainkban. Manapság, amikor sokan próbálnak zöldebben élni, elsõdleges hogy otthonunk tisztántartására találjunk olyan módszereket, amelyek nem szennyezik a környezetünket és kímélik a pénztárcánkat is." Kiadja: Könyvmûhely (2010)
Hétköznapi kalauz

Hétköznapi kalauz

"Ez egy rendhagyó kézikönyv. Kézikönyv, mely tematikus rendszerben kínálja az ismereteket a legegyszerûbb házi praktikáktól a tudományos háttérig. Tájékozódhat belõle bárki, aki a miértekre, hogyanokra is kíváncsi."