Gyertek velem... madarászni!

Gyertek velem... madarászni!Gyertek velem... madarászni!

"Ez a kis munkafüzet elsősorban általános iskoláskorú gyerekenek készítettem. A feladatok kezdő madarászok számára sem okoznak nehézséget, feltéve, ha segítségül hívnak egy határozókönyvet és néhány színes ceruzát. Minden fejezet az év egy hónapjának nevét viseli és egy olyan madárfajjal ismerteti meg az olvasót, amellyel könnyen találkozhat kirándulásai során abban az időszakban."

Szerző: Schmidt Emese

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 2-4 nap
Csomagpont
szállítás 3-5 nap
Budapesti bolt
átvehető
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 990 Ft (943 Ft + áfa)
Egységár: 990 Ft/db
kosárba
Termékleírás

Gyerekkoromban a nagymamáméknál ültem a cseresznyefán és habzsoltam a kedvenc gyümölcsömet, amikor egy apró madár szállt a szomszédos fa ágára. Érdeklődve és félelem nélkül nézett rám, én pedig ugyanezt tettem: csodáltam gömböc formáját, pilinszka lábait és okos, nagy fekete szemeit. Akkor még nem tudtam, hogy egy vörösbeggyel ismerkedtem meg, és azt sem, hogy ez a fatlálkozás elindít a madarakkal való ismekedés útján.

Ez a kis munkafüzet elsősorban általános iskoláskorú gyerekenek készítettem. A feladatok kezdő madarászok számára sem okoznak nehézséget, feltéve, ha segítségül hívnak egy határozókönyvet és néhány színes ceruzát. Minden fejezet az év egy hónapjának nevét viseli és egy olyan madárfajjal ismerteti meg az olvasót, amellyel könnyen találkozhat kirándulásai során abban az időszakban.

Sokszor próbálnánk jót tenni vad madarainkkal, de nem mindig tudjuk, hogyan. A fejezetek végén található "HOgyan segíthetünk a madárnak?" című rövid bekezdés egyszerű gyakorlati tanácsokat ad a tenni vágyó madárbarátoknak.

Ha pedig a helyes megoldásban bizonytalankodna valaki, leellenőrizheti magát a munkafüzet végén található megoldókulcs segítségével.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Szerkesztő: Schmidt Emese

Kiadja: Magyar Környezeti Nevelési Egyesület, 2008

ISBN: 968 963 86954 6 8

29 oldal

Ajánljuk még Neked
Társasjáték madarakról, madarakért

Társasjáték madarakról, madarakért

Ingyenesen letölthető társasjáték segíti a szülőket és pedagógusokat abban, hogy megismertessék, megszerettessék a gyerekekkel a madarak világát. A játék nemcsak hasznos tudnivalókat ad át, hanem segít a fiatalok szemléletformálásában is - felhívva a figyelmet a természet megóvásának jelentőségére.