Babulka Péter: Ismerjük fel a termesztett gyógy- és fűszernövényeket!

- 5
Babulka Péter: Ismerjük fel a termesztett gyógy- és fűszernövényeket!Babulka Péter: Ismerjük fel a termesztett gyógy- és fűszernövényeket!

Esőálló borítóval ellátott növényhatározó könyv, amely terepi használatra is kiválóan alkalmas! A kötetet elsősorban a gyógy- és füszernövények termesztésével, feldolgozásával és oktatásával foglalkozó szakembereknek ajánljuk, de hasznos olvasmánya lehet minden kedvtelésből kertészkedőnek.


Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Nem rendelhető
kedvencekhez
Ár: 1 695 Ft (1 614 Ft + áfa)
Eredeti ár: 1 790 Ft Egységár: 1 695 Ft/db
Értesítést kérek amint a termék újra elérhető lesz!
Termékleírás

A könyvünkben mintegy 130 gyógynövényekfaj közül 120 termesztett gyógy- és fűszernövényt mutatunk be részletesen, 145 fotó segítségével:

- a hazai éghajlati viszonyok mellett szabadföldi körülmények között jól termeszthető és az öngyógyításban is biztonsággal használhatókat

- a hazai éghajlati viszonyok mellett szabadföldi körülmények között biztonsággal nem termeszthető, vagy valamilyen ok miatt az öngyógyításban csak óvatosan alkalmazható gyógy- és fűszernövényeket, valamint

- azokat a fajokat, melyeknek egyes részei erős fiziológiás hatásúak vagy mérgezőek, és emiatt nem ajánlhatjuk használatukat az öngyógyításban.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadó: Gabó kiadó (2003)

Méret: 120 x 160 x 7 mm

Kötésmód: cérnafűzött kartonált, védőborítóval

Oldalszám: 126 oldal

Ajánljuk még Neked
Fűszernövények tartósítása

Fűszernövények tartósítása

A téli időszak egyik legszomorúbb konyhai következménye a friss zöld fűszernövények hiánya. Sok üzletben lehet ugyan egész évben friss zöldfűszert kapni, de egyrészt nagyon drágák, másrészt az ízük nem az igazi. Viszont kevés munkával biztosíthatjuk egész télre a majdnem friss fűszereket.