A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás során eltávolítják a korpa és a csíra részt is. Mivel ezzel a rizsszemek zsírtartalmát is csökkentik, az így kapott termék tovább eltartható, hiszen nem avasodik.
A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adnak hozzá a riszhez és nem is vesznek ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a rizsben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Extrudálással és darálással készül, így gyorsabban és egyszerűbben felhasználható, mint a gabona eredeti formájában, amely hosszabb főzést igényelne.
Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz összetett szénhidrátokban gazdag, tápláló gabonát!
Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.
Sűrítésre is használható.

100% válogatott ÖKO termékek

3000+ termék azonnal, raktárról

Segítünk eligazodni a zöld életmódban!

Díjazzuk hűségedet