Bio Berta Bio szendvicskrém - napraforgós - Nyugodt Berta

Bio Berta Bio szendvicskrém - napraforgós - Nyugodt BertaBio Berta Bio szendvicskrém - napraforgós - Nyugodt Berta

Vegetáriánus bio szendvicskrém tartósítószer nélkül.

Visszaváltható csomagolásban.*

100% vegán összetétel!

Gyártó: Bio Berta
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 180 g
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 783 Ft (617 Ft + áfa)
Egységár: 4,4 Ft/1 g
kosárba
Termékleírás

"Nyugodt Berta: a sakkozóknak"

Összetevők (Nyugodt Berta): Paradicsom, fűszerpaprika, sárgarépa, napraforgó, víz, cukkíni,  napraforgóolaj, póréhagyma, fűszerek.

Hozzáadott sót és cukrot nem tartalmaz!

 

Ellenőrzőtt ökológiai gazdálkodásból.

A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. minősítő tanusítványa letölthető [innen].

* Visszaváltható csomagolásban: Amennyiben a termék megtisztított csomagolását visszajuttatja hozzánk, visszajuttatjuk a gyártóhoz. Az összegyűjtött csomagolásokat a gyártó újrahasználja, így nem keletkezik hulladék.A Bio Berta márkáról

A Berta család vállalkozásaként először családi biogazdaságként indult a Kalocsa közelében lévő Fajszon, később azonban bio minősítésű feldolgozóüzemet is létrehoztak ugyanitt.

Fajsz "klasszikus természetvédett" település, hisz egy oldalról az ország fő folyója a Duna, körben pedig termőföld övezi, vagyis még az 51-es számú közlekedési főút is elkerüli. A világhírű kalocsai fűszerpaprika, valamint a sárközi fűszer tájkörzetek középpontja e település. 

A Berta család így ír a kezdetekről:

"A családi bt.-t 1990-ben szántóföldi bio zöldség-fűszer-gyümölcs termesztésére alapítottuk.

Több nehézséggel találtuk szembe magunkat a cégalapítás óta: egyrészről a bio termesztés ekkor még teljesen iskola- és hagyomány nélküli volt, másrészről az anyagi-, termelőeszköz, s vállalkozási hajlandóság hiányában szenvedő gazdák között csak a saját elszántságunkra számíthattunk.

Kezdetben a bio földekről betakarított termékeinket szárítóipari szolgáltatókkal feldolgoztattuk. 1995-ben alapítottuk immár gyermekeinkkel közösen feldolgozó vállalkozásunkat.

1992-től már követőink is akadtak, 1995-re pedig kialakult a jelenlegi, európai léptékű méret- és szerkezet nagyság. A termésbiztonság, és a kiváló minőség következetes biztosítása érdekében a kezdő szerszámkészletet (ásó, kapa, gereblye) világszínvonalú – referencia értékű gép-  és eszközparkká cseréltük-fejlesztettük. A XXI. századba már 50 család, 30 növényfaj, és több mint 70 hektár öntözhető terület integrációjával érkeztünk.

A feldolgozó telepet a termőhelyen, Fajszon alakítottuk ki zöldmezős beruházással. Első feldolgozott termékünk a majoranna volt.

A cég- és telepalapítás óta eltelt időszak a termékminőséget és a feldolgozottsági alternatívákat növelő fejlesztések jól összehangolt sorozata volt. A szárítva tartósítás előfőző technológiával, fehér és zöld termékeket őrlő malommal, fűszerpaprika őrlő és csíraszegényítő rendszerrel, fűszerkeverékek gyártására alkalmas gépekkel egészült ki.

Új tartósítási eljárást biztosít a 200 literes vízgőz-desztillációs lepárló. Legújabb fejlesztésünket, a zöldség-gyümölcs-nektár-sűrítmény gyártó technológiát pedig modell értékként tartja számon a hazai szakértő szféra."

Értékelések (1)
Dorina - 2019.06.18. 16:46
A Bio Berta szendvicskrémek közül ez a legfinomabb szerintünk. Nagyon jó hidegen pástétomként is, melegszendvics krémként is, pizzaszószként is.
Bővebb leírás

Tartósítószert nem tartalmaznak, így adagolásukhoz mindig tiszta eszközöket használjunk és felbontás után visszazárva hűtőszekrényben tároljuk!

Energiatartalom:

Energia: 547 KJ / 131 kcal
Fehérje: 4,07 g
Szénhidrát: 9,8 g
Amelyből cukrok: 1,2 g
Zsír: 8,4 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
Só: 0,2 g

Előállítja és forgalmazza: Bio-Drog-Berta Kft. Cím: H-6300 Kalocsa, Vörösmarty u. 113.

Környezeti információ

Csomagolása:

Boltjainkban visszaváltható üveg!

Elsődleges környezeti előny:

Hazai ökológiai mezőgazdaságból származó termék!

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked