A bio szójaszósz gasztronómiai kalandozásokhoz
Gasztronómiai kalandozásokhoz, keleti konyha kedvelőinek ajánlott bio, GMO mentes szójaszósz.
Erőteljes sós íze miatt az étel készítésénél először a szójaszószt adagold, csak kóstolás után tegyél még bele sót, ha szükséges.
Pirított zöldséges tésztához, húsok vagy halak pácolásához a legismertebb felhasználási mód. Ezenkívül a szójaszósz elengedhetetlen kelléke a japán konyhában népszerű sushi tekercsnek.
Összetevők:
Bio szója, víz, tengeri só, bio koji (Aspergillus oryzae)
Tudj meg többet a ökotudatos élelmiszerekről!
Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az "A húsmentesség színei" cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az "Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek" cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!