Szirmay Katalin • 2020.12.04 péntek 16:00
Fermentálj otthon magadnak zöldséget, mert egy izgalmas, ízekben gazdag és rendkívül egészséges világ nyílhat ki előtted. Valószínűleg mindened megvan otthon hozzá már most is, amire szükséged lehet, így akár már ma bele is vághatsz. De miért is jó a fermentálás? Cikkünkből kiderül!
Zöldbolt.hu • 2020.11.17 kedd 15:23
Hat zöldboltos kolléganő számol be tapasztalatairól az öko hajmosás kapcsán. Van néhány megdöbbentő eredmény.
Merce.hu • 2018.01.03 szerda 12:00
2050-re az egész emberiség számára elegendő táplálékot állíthatna elő a biogazdálkodás.
Zöld Nap Egyesület • 2010.10.22 péntek 00:00
Helyi termék. Egyre többször hallani a kifejezést, ám még nem nagyon tudjuk, mennyi mindent takar, mi mindennel fonódik össze a fogalom. Egy egyszerû, mosolygós hangulatú videofilm most segít összerendezni fejünkben a lényeget.