A Murgia Barese vonulat dombjait díszítő, értékes Coratina fajta évszázados olajfáival körülvéve, a Cassetta család kis, hagyományos olívaolajmalma szűretlen minőségű extra szűz olívaolajat gyárt. A gazdaság olajfaligeteiben betakarított olajbogyó préseléséből a kézműves feldolgozásnak köszönhetően kíváló minőségű olívaolaj készül.
A levantei malmok által préselt olívaolaj évről évre számos elismerésben részesül.
A 100% organikus, prémium extra szűz olívaolaj, mely egyesíti a minőséget és a természet, valamint a hagyományok tiszteletét. Természetes, 100%-ban olasz, bio olívabogyóból készült olaj, melyhez nem használnak semmiféle peszticidet és nem kap semmilyen vegyszeres kezelést. ICEA (Institute for Environmental Ethical Certification) tanúsítvánnyal és garanciával.
Finom és illatos ízével és gyümölcsös illatával tökéletes saláták, zöldségek és levesek, grillezett halak és húsok ízesítésére. A mediterrán konyha, nyári saláták és grillezés, valamint a növényi, vegánt étrend egyik alapvető hozzávalója.
Az olívaolaj az olajfa csonthéjas terméséből, az olajbogyóból mechanikai úton előállított zöldessárga, jellemző illatú, kellemes, édeskés ízű, szobahőmérsékleten folyékony növényi zsiradék.