A mentes konyha nem csupán azoknak lehet érdekes, akik ételallergia vagy egészségügyi állapotuk miatt egyfajta diétát - pl. laktózmentes, 160 grammos, gluténmentes - kell kövessenek.
Egyre többen változtatnak a táplálkozási szokásaikon tudatosan egészségük vagy a környezeti ártalmak miatt.
A vegán étrendet követők például a húsfogyasztás elhagyását gyakran a nagyipari húsfeldolgozás miatt választják. A cukormentes ételek készítése is egyre gyakoribb, mivel a finomított cukrok helyett számtalan természetes formájú édesítést lehet használni, ami kevésbé terheli a szervezetet. Például mézet vagy házi gyümölcsitalokat.
A könyvben a szerzők tippeket, recepteket osztanak meg azok számára, akik nyitottak vagy érdekeltek a mentes ételek készítésében, és szeretnék mindezt lemondások nélkül megtenni.

100% válogatott ÖKO termékek

3000+ termék azonnal, raktárról

Segítünk eligazodni a zöld életmódban!

Díjazzuk hűségedet