Borotvapamacsok

BorotvapamacsokBorotvapamacsok

Borotvapamacsok sertés sörtével, négy változatban.

A környezetbarát borotválkozás kellékei.

Tartós, magyar, kisipari termékek.

Származás: Magyarország
Értékelések: 3/5   2 értékelés alapján »
Termékváltozatok
hosszúnyelű - bükkfa nyéllel (sötét)rövidnyelű - bükkfa nyéllel (világos)
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 690 Ft (1 331 Ft + áfa)
Egységár: 1 690 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A környezetbarát borotválkozás elengedhetetlen kelléke a pamacs, amely borotvaszappan használatával hosszú távon válthatja ki a borotvahabos flakont.

Értékelések (3)
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2020.04.09. 16:03
Kedves Teodóra! Az elmúlt tíz évben mindössze 1-2 ilyen eset fordult elő. Nagyon sajnáljuk, hogy az Öné pont egy ilyen darab volt! Kérjük, írjon e-mailt ennek kapcsán és utánanézünk, hogy tudnánk-e segíteni a boltban mondottól függetlenül.
Teodóra - 2020.03.20. 12:39
Körülbelül fél éve vettem a kisebbik borotvapamacsot. Örültem, h magyar terméket vehetek, támogatva ezzel a készítőt. Ám alig használtam 10x, amikor a pamacs a nyéltől elvált. Mivel blokkot nem találtam, a terméket nem cserélték ki. Sajnálom, h pont a magyar termékek ilyen alacsony minőségűek.
Károly - 2018.10.26. 00:33
Szép és igényes termék.
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

A pamaccsal felhabosított borotvaszappanok hulladékszegény és környezetbarát alternatívái a flakonos, hajtógázas borotvahaboknak. Természetes alapanyagú, tartós, magyar termék.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Vélemény: Mühle biztonsági borotva

Vélemény: Mühle biztonsági borotva

A csend/élet magazin Mariskája kapott tőlünk egy Mühle biztonsági borotvát kipróbálásra. Tapasztalatait megosztotta velünk az alábbi cikkben. Ha Te is tartasz a fém borotváktól, pedig szívesen csökkentenéd a hulladékod a fürdőszobában, mindenképpen olvass tovább! :)