Hydrophil Fültisztító pálcika bambuszból és biopamutból

Népszerű
Hydrophil Fültisztító pálcika bambuszból és biopamutbólHydrophil Fültisztító pálcika bambuszból és biopamutból
Hydrophil Fültisztító pálcika bambuszból és biopamutbólHydrophil Fültisztító pálcika bambuszból és biopamutbólHydrophil Fültisztító pálcika bambuszból és biopamutból

Műanyagmentes fültisztítópálcika!

Puha biopamutból és bambuszból készült.

100% természetes és biológiailag lebomló!

Gyártó: Hydrophil
Származás: Kína
Kiszerelés: 100 db
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 590 Ft (465 Ft + áfa)
Egységár: 5,9 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Bambuszból és puha biopamutból készült, biológiailag lebomló fültisztító pálcika.

Ezt a fenntartható anyagokból készült pálcikát könnyedén komposztálhatod. 

Egy doboz 100 db pálcikát tartalmaz.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK a Hydrophil csapatától:

1. Mit jelent a név: Hydrophil?

Szerelmesek vagyunk a vízbe! A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető. Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, mi szeretnénk minél kevesebbet használni és szennyezni belőle.

A Hydrophil projekt célja, hogy tudatosan közelítsünk a víz témaköréhez. Éppen ezért olyan termékeket árulunk, amelyek vízsemlegesek, vegánok, és méltányos körülmények közül származnak.

2. Miért vízsemleges vegán és méltányos?

A vízsemlegesség annyit jelent, hogy a termék a lehető legkevesebb víz felhasználásával készült: természetes alapanyagokat használunk, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt. Ezen túl pedig kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használunk, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben.

Nem akarunk szükségtelenül kárt okozni a világban, ezért a termékek nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon. Minden termék méltányos kereskedelemből származik, mivel hisszük, hogy a fair munka fair bért érdemel.

3. Miért adományozunk a Viva con Agua nevű civil szervezetnek?

A profit 10%-át a Viva con Agua nevű szervezetnek adományozzuk, ami a déli féltekén élő emberek tiszta ivóvízhez való hozzáféréséért küzd. Azért tesszük ezt, mert elképesztőnek tartjuk azt a tényt, hogy 2016-ban 780 millió ember számára még mindig nem volt elérhető a tiszta ivóvíz. Meg akarjuk tenni ami tőlünk telik, hogy ezt megváltoztassuk.

4. Miért kell minimalizálni a műanyaghulladékot?

Folyamatosan műanyagokkal vagyunk körülvéve, hiszen nagyon sokoldalú és olcsó ez az anyag. Azonban ellene szól, hogy nagyjából 500 év kell a lebomlásához. Az óceán felületének minden egyes négyzetkilométerére nagyjából 13.000 darab műanyag jut, amelyet az óceáni áramlatok sodornak szét minden égtáj felé. Ráadásul a legtöbb műanyag kőolajból készül, ezért tovább növeli a fosszilis erőforrások kiaknázását.

Mindezek miatt úgy gondoljuk, hogy a műanyagok további használatát erősen át kell gondolni, és radikálisan csökkenteni kell.

Értékelések (2)
Anda - 2021.03.14. 02:09
Évek óta hasznaljuk,nagyon szeretjük. Nem hajlik meg,mint a műanyag társai,nem esik le a vatta. Használat után bio kuka :)
DrBacsCat - 2018.08.17. 08:45
Nagyon megnyerő termék, papír csomagolás, szép kivitel, ha az árát nézem ahhoz képest hogy teljesen lebomló termék igazán baráti.
Bővebb leírás

Összetevők: bambusz, organikus pamut.

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosított papír doboz. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

100% természetes, műanyagmentes alternatívája a műanyag fültisztítópálcikáknak.

Kapcsolódó termékek
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Mitől vízsemleges, vegán és méltányos a Hydrophil márka?

Mitől vízsemleges, vegán és méltányos a Hydrophil márka?

Klímasemleges bambusz fogkefék, kőolajmentes sörték, vízsemleges, vegán és méltányos termékek. Ez a Hydrophil!